avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters301096

Activitate ContSters301096

Răspuns la discuția promovare grad profesional
Multumesc frumos. Si eu i-am citat din legea 153/2017 acelasi articol si ea a zis ca nu este adevarat ca la ei nu se aplica. Multumesc inca odata.
buna ziua,
Am nevoie de o informatie pentru o prietena angajata ca si registrator medical UPU, va rog frumos sa imi spuneti dupa cati ani lucrati in domeniu poate da concurs pentru a deveni registrator medical principal. Ea spune ca dupa 4 ani, eu am inteles ca dupa 3 ani. Care este perioada ?

multumesc frumos
Răspuns la discuția registru internari
multumesc frumos de raspuns
buna ziua,
Nu stiu daca voi nimeri categoria cu intrebarea mea, dar As dori sa aflu daca este posibil, intr-un spital, care are si UPU si birou de internari cronici, cate registre de internari sunt necesare? Unul pentru ambele departamente sau pot fi doua registre? multumesc frumos
Răspuns la discuția fisa post registrator medical UPU
multumesc
buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu un model de fisa a postului pentru registrator medical UPU, cat mai detaliata daca este posibil.

multumesc frumos
Răspuns la discuția nelamurire contract de munca
multumesc pentru raspunsuri, m-am lamurit. Sarbatori fericite!!!
buna dimineata,
Lucrez de ceva vreme la o institutie de stat si intamplarea a facut ca zilele acestea sa ma uti peste contractul meu de munca. Si mi-au cazut ochii pe ceva ce mi se pare ciudat, adica la punctul cu privire la conditiile de munca scrie bolduit "conditii normale'', iar cateva randuri mai jos la salariu se specifica ca am spor pentru conditii periculoase. Lamuriti-ma va rog si pe mine, e normal ce scrie, poate nu pricep eu, ori am conditii normale, ori am conditii periculoase?:O Multumesc frumos,
Răspuns la discuția restituire ajutor somaj
multumesc pentru recomandare, le-am scris inainte sa postez aici, dar inca nu am primit niciun raspuns de la ei. O sa mai astept raspunsul lor si intre timp voi merge la sediul Ajofm.
Răspuns la discuția restituire ajutor somaj
nu, plicul contine un mesaj scris cu majuscule in care mi se cere sa ma prezint de urgenta la sediul AJOFM cu ”fisa fiscala pe 2014 si cu actele doveditoare privitoare la veniturile obtinute din dobanzile bancare din care sa rezulte dat obtinerii acestora”. Sa inteleg ca din data de 20 martie 2014 nu mai conteaza daca am sau nu dobanda, dar intrebarea mea este daca din cauza unei singure luni, trebuie intr-adevar sa restitui tot somajul, adica tot ce am primit in cele 9 luni? Ca doamna cu care am discutat la telefon asa mi-a spus.