avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Activitate Marinnescu

Activitate Marinnescu

Mediatorul care a condus la aceasta situatie trebuia sa stie ca nu este obligatoriu ca partile sa suporte in mod egal onorariul !
Răspuns la discuția Partaj dupa divort prin mediere
Sotul dumneavostra nu are o baza legala in ceea ce pretinde. Bunurile obtinute in timpul casatoriei se inpart in cote egale indiferent de veniturile pe care le-ati avut. Si eu am trecut prin asta si am fost la mediatorul X din bucuresti. Omuletul ala ne-a desurcat din caz mult mai compicat de atat.


Interventie moderator: conform regulamentului de forum, va rog sa nu mentionati nume de persoane, ori institutii. Daca doriti sa faceti o recomandare, puteti folosi mesageria privata. Multumesc de intelegere
Răspuns la discuția Mediere divort cu copii
Exista mediatori care lucreaza in cabinete mari sau care sunt asociati cu avocati si care va pot oferi servicii complete. Astfel, odata semnat acordul de mediere mai semnati o imputernicire unui avocat din cabinet care se ocupa de tot fara ca dumneavostra sa mai fiti deranjati de proceduri !
[reclama]
Nu inteleg care este ratiunea guvernului Ponta. Pentru supravegherea bietilor liceeni la bacalaureat s-au gasit bani de camere de supraveghere dar pentru politistii din trafic care fac abuzuri zi de zi nu exista banii de supraveghere audio-video pentru a proba in instanta felul in care respecta cetateanul in trafic - politia figuranta si incredere ! bagam amenzi in codul rutier dar respect pentru cetatean nu putem introduce ? Ma puteti ajuta cu o adresa de e-mail pe care sa scriu premierului si ministrului de interene aceste observatii ?