avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Activitate dumitrunicolae

Activitate dumitrunicolae

Am un apartament inchiriat unei familii care nu este din judet si recent mi s-a cerut acordul pentru a i se trece in buletin chiriasei (deoarece urmeaza sa-i expire buletinul) adresa apartamentului meu, unde locuiesc ei cu chirie.
Vreau sa stiu care sunt implicatiile juridice daca eu imi dau acordul,daca se pot folosi in vreun fel de faptul ca un membru al familiei are trecuta adresa aceea in buletin.
Mentionez ca familia e compusa din sot,sotie si mama unuia dintre ei,care este in varsta.
Vreau sa stiu daca ma poate afecta in vreun fel faptul ca imi dau acordul pentru asa ceva.
Va multumesc!
care optiune de divort este cea mai putin costisitoare si cam la cat s-ar ridica in total costurile pt un divort cu copil minor de comun acord?
va multumesc!
Răspuns la discuția Divort cu sotul necooperant
are ceva salvat pe mail cu el intr o convorbire cu o domnisoara ,deci nu cred ca ar putea cere despagubiri. ma gandesc ca vor fi valabile in instanta! si daca ea ar avea o legatura extraconjugala ma intreb cum ar putea o el demonstra o in instanta?
Răspuns la discuția Divort cu sotul necooperant
si despre ce fel de despagubiri ar fi vorba?
Răspuns la discuția Divort cu sotul necooperant
exact,ma intrebam ce-i rau in asta. doamna isi doreste divortul indiferent de motive, doar sa fie cat de discret,scurt si cu pastrarea copilului. deci n-ar fi nici o problema sa invoce sotul ca motiv plecarea sotiei de acasa.
Răspuns la discuția Divort cu sotul necooperant
si ea este obligata sa locuiasca impreuna cu sotul pana la pronuntarea divortului sau poate sa plece fara a fi considerata parasire de domiciliu?
Răspuns la discuția Divort cu sotul necooperant
si in cazul nefericit in care se ajunge la judecata cam cat poate sa dureze, ce trebuie facut si cum se obtine cel mai repede desfacerea casatoriei?
o prietena vrea sa divorteze de sot fara prea mult tam-tam,din cauza pozitiei in care se afla si vrea sa stie cum se poate mai usor,deoarece de comun acord nu poate neavand aprobarea sotului care vrea sa faca cat mai multe probleme. cam cat ar dura un asemenea proces, cat ar putea fi tergiversat de catre sot,in ce conditii s ar desfasura si ce ar trebui sa faca sa fie cat mai rapid? mentionez ca exista si un copil minor de 1 an si 7 luni si vrea sa stie daca are siguranta ca va ramane cu copilul dupa divort. va multumesc!
in ce conditii pot primi de la stat ajutor , avand in vedere ca imi cresc singur copilul si nu primesc pensia alimentara de la cealalta parte , desi e stipulata prin hotarare judecatoreasca. se ia in considerare la calculul venitului sau nu acea suma?
buna ziua! am o intrebare legata de cine beneficiaza de ajutorul de incalzire. am un venit de circa 800 de lei lunar si un copil minor in intretinere si folosesc incalzirea pe centrala termica pe lemne avand resedinta in casa parintilor mei ,fiind insa in imobile separate la aceeasi adresa,deci familie separata eu cu copilul dupa parerea mea si neavand nici o proprietate pe numele meu. pana in acest an toate cererile mi-au fost respinse ca nu ma incadram, vreau sa stiu daca din punct de vedere legal intrunesc conditiile necesare sa nu mai fac cerere degeaba daca nu. va multumesc pt raspuns!