avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Activitate camila2013

Activitate camila2013

Daca nu am trecut in Revisal decat data inceperii sustendarii pentru somatul tehnic pot astazi , duminica sa modific in Revisal si sa operez data incetarii suspendarii , urmatoarea perioada de alerta (15.01.2021 daca nu se prelungeste din nou)?
In revisal pentru somaj tehnic suport de stat ,pentru restrictii epidemiologice ,este obligatoriu sa trecem perioada pentru starea de alerta,( 14.11 respectiv 14.12.2020) sau putem lasa numai data inceperii suspendarii si ulterior cand inceteaza definitiv restrictiile sa trecem si data de final a incetarii suspendarii? Sau trebuie sa prelungim fiecare perioada in revisal?
cine ma poate ajuta cu un model de contract de munca pentru soferii care fac transport international
Discuție Legea 129/2019
O persoana juridica care nu are operatiuni cu numerar dar are plati si incasari in euro prin banca pentru sume care depasesc valoarea minima de 10000 eur pe tranzactie( plati furnizori sau incasari client din UE) trebuie sa se inregistreze la Oficiu de spalarea banilor sau sa-si desemneze o persoana?
Contabilul (expert ) are vreo obligatie de a-si face cont la Oficiu?
Firma din Olanda (asociat unic pt firma din Romania) ii refactureaza firmei romanesti bunuri(piese pentru utilaje) necesare productiei la pret de achizitiie din Olanda. Intrebare Cum trebuie declarate aceste bunuri in declaratia 300 si 390( achizitii de bunuri sau achizitii de servicii)?
Discuție Leasing micro
cum se inregistreaza un leasing la o microintreprindere platitoare de tva in situatia in care masina se foliseste in regim mixt?
Daca un bun cu valoare de 1500 lei se inregistreaza la mijloace fixe si se amortizeaza intr-o perioada de 24 luni , deoarece se considera ca durata de viata este peste 1 an, se poate scote din evidenta acestor imobilizari dupa durata de amortizare se poate fi trecut in balanta in afara bilantului ,la bunuri de natura obiectelor de inventar?
Răspuns la discuția Declaratie 390
Multumesc, asa m -am gindit si eu ca ar fi corect
Răspuns la discuția Declaratie 390
Asa m-am gandit si eu, multumesc frumos!
Discuție Declaratie 390
Am o factura de achizitie intracomunitara din 2016 care nu a fost operata in contablitate si declarata.
Fac declaratie rectificativa la 390 pentru 2016 sau o inregistrez acum in 390?