Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
mihbuc, foarte buna idee.ai stat mult sa te gandesti la o idee de asta geniala?oricate petitii faceti taxa de participare la examen nu o sa se schimbe.puneti mana pe care si invatati si nu va mai faceti griji de cat e taxa
Iasi.....
Stiu ca pare o nebunie ,dar am trimis si eu o contestatie pana la urma , pe ultima suta de metri...nu stiu daca va fi primita,pe e-mail pt ca da linia era f f f busy.
M-am alaturat si eu...e incredibil ce se intampla .Nu stiu cat va conta aceasta miscare,dar macar am incercat...Anu' asta pentru mine a fost a doua oara ,eram convinsa ca o sa iau dupa calculele mele...nu,nu am depus contestatie mi-e greu sa cred ca voi trece.Ma simt ca intr-un joc gen"Ghici ghicitoare mea" ,mai rau ca-n filmele de groaza,nu se spune CLAR dupa cine sa inveti in tematica ,invat dupa un autor ,dar la examen primesti un subiect din altul si tot asa .NU EXISTA TRANSPARENTA IN ACEST EXAMEN,punct.
amt11 a scris:
Am creat pe facebook un grup deschis, se numeste \" Memoriu examen admitere barou\".
Toti cei care se alatura demersului de a intocmii un memoriu prin care sa ne exprimam un punct de vedere cu privire la acest examen sunt invitati sa scrie acolo. Postati acest grup si mai departe pentru ca toti candidatii nemultumiti de notele acordate sa poata sa iti exprime un punct de vedere. Cu cat vom fi mai multi cu atat ne vom face mai auziti!
Nu gasesc grupul pe facebook.:D....dai te rog un link?....