avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Activitate muresan_maria

Activitate muresan_maria

Pai asta iam zis...sa termine lucrarea iar el mia trimis um mesaj ca nu îmi mai lucrează nimic în continuare ca de banii care iam dat pana acum mia lucrat...dar e haos acolo
În contract este specificat exact ce are de făcut, el nu mai răspunde la telefon, îmi da ocupat și mia trimis un mesaj sec ca bu mai face nimic și ca mia lucrat de banii care iam dat pana acum
Am conversațiile prin mesaje...ca mai mult pe mesaj vb, și pe whatup
E trecut ce lucrare are de făcut, materialul, este specificat data pana la care trebuia făcut...( trecut cu 4 luni deja ) suma care sa dat avans, banii care iam dat ulterior cu data și semnătura...
Bună ziua, în luna aprilie 2025 am discutat cu un meseriaș pt a face mormântul tatălui meu, beton, mozaic, etc. Neam înțeles la bani, am făcut un contract ...tipizat la calculator ( avea el) prin care iam dat o suma de bani avans iar restul la finalizare...timpul a trecut...termenul era luna mai și nu a mai făcut nimic pe motiv ca a fost ploi multe...am înțeles, a venit vremea bună și după multe insistente sa apucat dar mia mai cerut niște bani...eu vrând sa termine mai repede iam dat...tot sa trecut pe respectivul contract. Nu am mai știut nimic de el, îmi dădea ocupat...după un timp iam zis ca ori lucrează ori să-mi dea banii înapoi amenințând cu politia, nu mai știam ce sa fac, sa apucat, a făcut cam jumătate din lucrare iar acum zice ca nu mai face nimic și ca mia lucrat de banii care mi ia dat dar e haos .În problema asta am înțeles ca ar mai fi vreo 4 persoane înșelate de el. Ce pot face? La politie sa ma duc sau cum sa fac? Va mulțumesc anticipat pentru răspuns
Răspuns la discuția Teren vandut
Da asa e. Doar ca omul are sentința de la tribunal pt a-si putea intabulat. Dar nu le-a făcut nici până azi. Problema e ca are pretenția de la mine săi dau un teren in locul celui cu problema. Poate săi dea instanta dreptate si sa ma oblige pe mine ca moștenitoare săi dau alt teren sau despăgubiri având în vedere că terenul nu apare la mine in cert de moștenitor
Discuție Teren vandut
In anul 2009 tatăl meu a vândut 3 terenuri unei persoane. Contracte tipizate de la primărie cu martori tot legal. La unul din terenuri sa trecut parcela si tarlaua gresita. Respectivul teren a fost vândut în 2007 si persoana respectiva la intabulat si sa stres de la tatăl meu. Și-au dat amândoi seama ca sa greșit si au tot amânat cand unul cand celălalt refacerea contractului. Cumpărătorul a acționat în instanță pt a cere dreptul de intabulat. Sentința ia fost favorabilă doar ca nu au mai corectat greseala si nici nu a trecut la intabulat nici pt celelalte terenuri. In 2016 tatăl meu a murit. Am făcut succesiunea iar acum el are pretenții de la mine sau dau un teren pt acela cu problema. Precizez ca la mine in act de moștenitor nu apare terenul in cauza motivul cum v-am spus că a fost vândut în 2007 si sa intabulat. Acum mă cheamă in instanta pe mine. Ce se poate intampla? Va multumesc
Răspuns la discuția Vanzare teren
Ok. Dar terenyl respectiv a fost vandut si intabulat. Nu mai exista la mine
Nimeni?
Buna seara revin la problema mea. Am discutat cu o persoana care a cumparat teren de la tatal meu la care are si sentinta de la tfibunal din 2010 dar care se pare ca terenul respectiv a mai fost vandut la alta persoana in 2007 care ulyerior a ai intabulat.am intrles ca sa produs o greseala cand sa trecut parcela si tarlaua si sa trecut trrenul care era deja vandut. Anii au trecut si nau mai reglat problema.tatal meu a murit si acuma el vrea sai dau alt teren in locul celui cu problema sau sai dau bani. Pe mine nu mai apare trrenul la succesiune. A zid ca ma da in judecata pe mine ca urmasa. Poate sa i se dea castig? Si sa ma puna sa platesc?