În Certificat eliberat în 1957 bunicul moștenește jumătate din teren arabil și sora lui cealaltă jumătate
Bunicul decedat în 1996
Sora lui deceda în 1978
Titlul de proprietate este pe bunicul meu în baza unei adeverințe de la primărie din 1991 iar de atunci tatăl meu a plătit impozitele pt pământ an de an
În 1098 tatăl meu obține o declarație încheiată în fața unui notar public în care cei trei copii ai mătușii sora bunicului primesc despăgubiri pentru partea de moștenire și declara că citez nu mai avem nici o pretenție față de varul nostru și ca suntem de acord ca acel teren agricol sa ii rămână definitiv și irevocabil lui. Încheiere de autentificare încheiată în aug 1998 intreb dacă aceasta mă. Ajută la succesiune mulțumesc
Deci să cer de la primărie 2 buc de anexa 24 ?
Una pt bunicul care o deschide tatăl meu decedat și una pt tatăl meu care o deschid eu ? Are certificat de moștenitor
Trebuie să fac succesiune
Bunicul decedat în 1996
Bunica decedata în 1998
Fiica lor decedat în 2012
Nepotul fiul fiicei lor decedat în 2000
Fiul lor decedat în 2024 care este tatăl meu
Mama mea căsătorită legal cu tatăl meu trăiește dar vrea să renunțe la drepturi
Eu care trebuie să fac succesiune și nu știu pe cine trec la defunct pe bunicul ? Și toți ceilalți la masă succesorala ?
Menționez că pământul și casa sint pe bunicul
Am titlu de proprietate cu masuratorile
Și carte funciara pe bunicul mai trebuie și alte documente ? Mulțumesc mult pentru ajutor
tatal meu a decedat in noiembrie 2024 eu unicul fiu vreau sa fac susuccesiunea .bunurile sint pe bunicul si bunica mea pt ca tatal meu NU a facut succesiunea dupa martea lor din 1996 Intrebare: Acum la intocmirea cererii pt deschiderea procedurii succesorale o intocmesc la identificarea defunctului trec numele defunctului bunicului Multumesc
Va rog să mă lndrumati dacă se schimba euro sau ies din circulație pt că am și eu ceva agoniseli pt zile negre euro de 50 și 100 mulțumesc pentru ajutor
Extras de carte funciara.
În extras de carte funciara privind teren arabil este trecut moșu meu zice ca terenul este dobândit prin reconstituire cf legii /1991 imediat după revoluție acum moșu este decedat fiul dinsului fiind tatăl meu este decedat eu ca nepoata vreau să fac succesiunea ce acte îmi trebuiesc să fac dovada ca terenul este a lu moșu este suficient extrasul de carte funciara unde scrie ca este dobândit prin reconstituire ? Mulțumesc