Am cumparat online un televizor de la ei, un Panasonic cu diagonala de 99cm. Dupa ce a ajuns si l-am despachetat, mi-am dat seama ca e totusi prea mare pentru dormitor asa ca, am sunat si am intrebat politicos daca il pot schimba cu acelasi model insa varianta de 80cm. Au zis ca da, l-am trimis prin curier, ambalat exact cum a mi-a fost trimis. La o zi dupa ce l-am trimis, am fost sunat si mi s-a spus ca televizorul prezinta "urme de matuire" pe rama si ca nu poate fi primit pentru retur. Le-am raspuns ca asa ceva e imposibil pentru ca nu am facut absolut nimic care sa cauzeze matuirea ramei - nu l-am sters cu nicio substanta coroziva, l-am dezambalat si ambalat, infoliat in cutia si accesoriile originale. Am sunat la OPC care m-au sfatuit sa depun plangere si sa refuz preluarea coletului. Asa am facut si acum astept rezolvarea sesizarii. Sfatul meu: nu luati nimic de buna credinta - faceti poze la produs, copii dupa factura, copii dupa certificat de garantie etc. daca aveti de gand sa trimiteti un produs inapoi. Singura explicatie pe care o gasesc: tv-ul a fost trimis "matuit" si nu mi-am dat seama, neavand cum sa-l compar cu un tv cu rama "nematuita" ori vor sa-mi plaseze un tv deja folosit / reconditionat / care a fost expus la raft. Ulterior, am citit pe site-ul lor, la "Termeni si Conditii" ca produsele nu se accepta pentru retur daca acestea prezinta urme de matuire. Ceva se intampla acolo, iar rezultatul este - bataie de joc fata de clienti.
Intrebarea mea este: ce sa fac in cazul in care OPC solutioneaza acest caz in defavoarea mea ?