avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Adrianaunu

Activitate Adrianaunu

Bunaziua,trec direct la subiect.Sunt casatorita cu cetatean egyptean,am traim impreuna de 8 ani dar actele de casatorie in romania le-am incheiat in 2010 dupa nasterea fetitei mele in Egypt.Nu vroiam sa inchei actele de casat in romania dar au zis la ambasada ca fetita fiind nascuta in Egypt nu ii face certificat nastere romanesc daca nu suntem noi casatoriti in Romania.Deci avem certificat casat romanesc,fimea are domiciliul in Romania si are 4 ani.Ne-am despartit de 2 ani si 6luni si incerc sa divortez.El a divortat de mine singur acolo si chiar rapid deja in Egypt,ca spuneati ca treb sa fiu eu acolo si nu mai stiu eu ce...aiureli Astept decizia aceea de acolo apoi sa bag si eu divortul sau pot si inainte??Sunt din Arges si am inteles ca se baga divortul la sectorul 1 Bucuresti caci el e strain????Va rog sa ma ajutati ca am si copilul si ma tem tare mult ca ma bag si nu am bani de avocati si ma impotmolesc tare mult.Eu cu fostul sot suntem ok si nu certati sau probleme mari,de comun acord si copilul ramane la mine.Am ramas la religia mea crestina daca asta e important.Va multumesc.ps.o sa am nevoie de un avocat care a mai desfacut casatorii de genul asta si se pricepe,sincer nu am bani pt asa ceva.