avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate bogdangabi2007

Activitate bogdangabi2007

Deţin o locuinţă (fosta nationalizata) proprietate (mostenire dupa decesul parintilor). Am asigurat aceasta locuinta in luna feb.2013 -asig.facultativa -polita asig.bonus, in care am riscuri de baza:dezastre naturale,alunecari de pamant,...inundatii si riscuri suplim.incepand de la incendiu pana la furt-acte de vandalism, inclusiv si apa de conducta. In baza contr. de asig. societatea de asig.se obligă să plateasca eventualele despagubiri pana la nivelul sumelor prevazute in polita cu conditia platii de catre asigurat a primei de asigurare potrivit prevederilor conditiilor de asigurare care fac parte integranta din contractul de asigurare.Aceasta locuinta se afla situata la mijloc, intre alte doua locuinte ce sunt ocupate de chiriasi ai primariei. Prima locuinta fiind sit. pe colt, la intersectia a doua strazi, urmata de locunita mea pe una din strazile ce sunt intersectate si a treia locuinta situata dupa locunita mea. Cele trei locuinte sunt alimentate cu apa pe o singura conducta. Caminul de apa este situat in incinta locuintei de pe colt aflata in administrarea primariei. In luna aprilie a.c. aceasta locuinta a inceput sa se degradeze alarmant, pe zi ce trece si mai mult ajungand sa nu mai pot locui in ea. Acest camin de apa este la o distanta aprox. 8 metri de spatele locuintei mele ce da in curtea acesteia de la primarie. Dupa masuratorile societatii de furnizare apa, s-a constatat ca pamantul este imbibat cu apa, asta datorandu-se spargerii tevii de apa ce alimenta cele 3 familii de mai bine de 50 de ani si a inundatiilor foarte dese a caminului de apa. Apa infiltrandu-se in pamant provocand un crater si sub locuinta mea cu o adancime de circa 4 metri ceea ce a fost astupat ulterior cu pamant.
Am depus memorii la primarie in repetate randuri. ce este de facut