Locuiesc intr-un bloc de cateva luni si ma confrunt cu o serie de probleme:
-eu si inca un vecin le-am pus in vedere presedintelui si administratorului necesitatea de a schimba tevile de pe coloana comuna intrucat nu avem caldura la bucatarie dar acestia nu dau curs cererii noastre.
-presedintele m-a mintit (pe ceilalti locatari ii minte din 2010) si in legatura cu reabilitarea termica(in iunie spunea ca se va face toamna, iar acum zice ca se va face atunci cand vor fi bani) totusi in urma unui telefon la primarie am aflat ca de fapt au depus cererea foarte tarziu..si nici vorba de vreo reabilitare pana la sfarsitul anului urmator..
-de asemenea, izolatia de pe terasa e intr-o stare destul de proasta, se infiltreaza apa si se uda tavanul din balcon,acesta a inceput si sa mucegaiasca...am incercat sa ii spun asta presedintelui dar imi arunca replica lui de fiecare zi: "de ce nu m-am interesat inainte sa cumpar in blocul asta?", nu pot sa banuiesc decat ca nu va face nimic nici in privinta asta.
-o alta problema ar fi cu caldura...radetul furnizeaza caldura la o anumita temperatura insa, cineva merge la subsol si o regleaza la o temperatura mai mica pentru a fi facturile mai mici, in bloc cativa restantieri cu datorii mari. Eu care platesc intretinerea la zi nu imi convine acest lucru.