Buna ziua, daca am mostenit de la bunicul meu o suma mare de bani si vreau sa-i depun in banca...ce pasi trebuie sa urmez? nu am cum sa justific bani.... !!!
Buna ziua din nou...am si eu o intrebare la dvs...a venit somatia de executare...si trebuie sa eliberez...apartamentul in 8 zile....dar nu imi spune ca pot sa contest....intrebarea mea este....pe mine...ma executa silit ma da afara din apartament...dar pe copii mei...se poate sa-i dea? vreau mentionez ca nu au buletinele....pe adresa respectiva....se poate sa-i dea afara? Astept raspuns..urgent !! Deci...vine pana la urma in 8 zile.....dvs ati spus..." Atunci de ce va impiedicati de amanunte? Executorul are voie, teoretic sa va someze, dar nu are voie sa vina la domiciliul dumneavoastra pana la 1 martie."
Am inteles acuma...pai nu stiam aceste detalii de aceea intreb...eu am zis ca...odata ce imi vine somatia....in 2-3 zile cum a-ti spus dvs..am crezut ca si trebuie sa eliberez casa....nu stiam ca nu are voie pana la 1 martie....sa vina....acuma inteles....deci ma someaza...si ies in martie...aceasta este ideea...!! Nu stiam...am crezut ca , cum ma someaza trebuie sa si parasesc casa !! Va multumesc frumos !!
Deci cand vine executorul...copii nu trebuie sa se sperie....trebuie sa se legitimeze...si sa le spuna ca ei nu au fost mentionati in somatie !! Ea nu are dreptul sa-i dea afara cu forta?
Pai....sora mea....care vrea sa ma evacueze....are casa in dristor ...are...casa in vitan....are venit de 5000 de euro pe luna...doar rautatea din ea....face asa !! are unde sa stea ea !! mai grav este de noi !!
Ok am inteles...mai este valabila legea asta? ca scria pe net ca nu mai este....dar in cazul in care vine executoru copii ce trebuie sa spuna? ca ei nu au fost mentionati?
Domnule avocat un nr de contact se poate? poate ma ajutati dvs in cazul acesta si ne auzim la un telefon si pt onorariu !! O ultima intrebare asi mai avea...daca copii nu sunt mentionati in somatie...cand vine executorul cum trebuie sa procedez ei? ce sa spuna la executor? Va multumesc foarte mult pentru amabilitate !!