avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Activitate DumitruIon

Activitate DumitruIon

Răspuns la discuția Am dreptul la o recalculare
M-ati lasat in ceata. Eu nu am nici o penalizare momentan. In decembrie 2019 as fi atins oricum cei 43 de ani de cotizatie deoarece nu am facut armata si de ce ati zis ca se va recalcula la 64 cind limita de virsta e 65?
Răspuns la discuția Am dreptul la o recalculare
Partial anticipata 01/01/2019
Pai eu stiu. Pe inregistrarile din CM este stampila societatii respective cum de altfel peste tot pe unde am lucrat sint stampile ale societatilor respective. Cit despre acele copii nici vorba.Cine stia sau se gindea la vremea respectiva?
Răspuns la discuția Am dreptul la o recalculare
Se spune ca cei ce au beneficiat de grupa au dreptul la recalculare si ma intreb daca si eu beneficiez de acest drept avind in vedere data iesiri la pensie
Am iesit la pensie in 2019 am 42 ani efectiv de contributie +3ani si 9luni rezultati din grupa 2 de munca. am dreptul la o recalculare?
Am fost la ITM si desi este scris in CM nu mi-au recunoscut perioada pe motiv ca nu figurez la ei (ITM) cu plata aferenta. Este vina mea? din moment ce este scris in CM
este vorba de a doua jumatate a anului 1993 Lucrat la un service Elma co
Am lucrat si este scris in CM La calculul pensiei nu se ia perioada in calcul pe motiv ca nu este viza ITM Societatea s-a desfiintat. Ce pot sa fac si ce sanse am?
Răspuns la discuția Punctajul pensie
multumesc
Răspuns la discuția Punctajul pensie
multumesc