avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate zorpika

Activitate zorpika

Răspuns la discuția Subinchiriere loc parcare
Ma documentez pentru lucrez la o solutie de fluidizare a traficul in Bucuresti. Parcarile sunt o adevarata provocare. :D
Răspuns la discuția Subinchiriere loc parcare
Daca nu primesc foloase materiale, sa spunem ca primesc puncte viruale sau altceva, o persoana care are un loc de parcare de la stat poate sa lase alte persoane sa l foloseasca sub o forma legala?
Răspuns la discuția Subinchiriere loc parcare
Multumesc! Ar fi legal sa las pe cineva sa parcheze in fata curtii (practic sa blocheze accesul) si sa imi plateasca o taxa lunara?
Buna ziua! Pot subinchiria un loc de parcare luat de la primarie? E ok daca primesc incasari pe urma lui? Multumesc, o zi frumoasa!
Buna ziua! Doresc sa deschid o tabara cu fonduri insa am nevoie de informatii legate de autorizatiile ne esare si criteriile pe care trebuie sa le indeplinesc. Multumesc pentru ajutor! O zi buna!
Răspuns la discuția S.R.L.-D
Buna ziua, trebuie sa
1.Mergeti la registru comertului sa rezervati un nume
2.La notar faceti o declaratie de unic administrator si speciment de semnatura
3. La avocat un act constitutiv
4.La banca deschideti cont pe firma si depuneti 200 lei
5.Contract de inchiriere inregistrat la anaf sau contract de comodat (dublu exemplar ) / sau actul de proprietate asupra imobilului .
6 Un dosar cu sina
7.Copie dupa buletin
Mergeti cu toate actele plus formularele completate ( le luati de acolo ) si depuneti dosarul
Spor la treaba !
Am inchiriat o vila pentru a deschide o cresa , contractul este inregistrat la Anaf. Cand m am dus cu dosarul la registru comertului doamna mi a spus ca trebuie sa mai fac un contract sau comodat intre mine pers fizica si firma mea , unde sunt unicul administrator. In cazul acesta pot sa specific in contract ca imi opresc o camera pentru a locui in ea sau trebuie sa inchiriez toata vila pentru cresa ? Multumesc pentru timpul acordat, o zi buna !:O
Buna seara, vreau sa vreau sa fac un proiect cu fonduri UE si prietena mea are o firma , as putea sa ma asociez cu ea fara sa deschid si eu una sau sa folosesc firma ei si sa fiu eu principalul beneficiar ?
Multumesc !
Răspuns la discuția Fiscalizare casa de marcat
multumesc frumos !
Buna seara , daca voi cumpara o casa de marcat la mana a doua si este fiscalizata , dupa achizitionare o pot folosi ca atare sau trebuie sa o fiscalizez iar #-o ?.
Multumesc pengtru ajutor !!