avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general S.R.L.-D
Discuție deschisă în Contabilitate în general

S.R.L.-D

Buna ziua.Doresc sa aflu ce pasi trebuie sa urmez dupa infiintarea unei S.R.L.-D ,eu fiind asociat unic, fara angajati.Pana incep activitatea trebuie sa mai merg la ANAFsau la alte institutii ?
Cel mai recent răspuns: smaranditamaria , utilizator 13:48, 2 Februarie 2016
Buna ziua, trebuie sa
1.Mergeti la registru comertului sa rezervati un nume
2.La notar faceti o declaratie de unic administrator si speciment de semnatura
3. La avocat un act constitutiv
4.La banca deschideti cont pe firma si depuneti 200 lei
5.Contract de inchiriere inregistrat la anaf sau contract de comodat (dublu exemplar ) / sau actul de proprietate asupra imobilului .
6 Un dosar cu sina
7.Copie dupa buletin
Mergeti cu toate actele plus formularele completate ( le luati de acolo ) si depuneti dosarul
Spor la treaba !
Multumesc,insa eu am deja infiintata firma si doream numai sa stiu daca inainte de a incepe activitatea cu SRL-D-ul , trebuie sa mai merg si la alte institutii pentru a depune eventuale declaratii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d costuri si sediul social ElenaComanescu ElenaComanescu Buna seara, As avea rugamintea sa imi spuneti si mie daca infiintarea SRL-D-ului este total gratuita, adica inregistrarea la ONRC si publicatia in ... (vezi toată discuția)
Care este impozitul pe venit pentru pfa? Andrei ramana Andrei ramana Am înființat decurgând un pfa cu codul caen 9001(activități de interpretare artistica).... Și as vrea sa știu care sunt următori pași de urmat cu ... (vezi toată discuția)
Adeverinta rol insuficienta la infiintare firma - registrul comertului Doru Radu Doru Radu Buna ziua, Am contactat o firma sa se ocupe de infiintarea unui s.r.l. - d. Dupa ce i-am dus toaate actele, i-am platit, am platit capitalul social banca, ... (vezi toată discuția)