Buna ziua
Am o firma inregistrata intracomunitar + eori
( am dat datele firmei unui prieten , insa nu stiu sigur daca a facut vreun import din China )
Intrebarea mea este urmatoarea :
Cum pot sa verific si unde anume Daca sa facut vreun import pe firma ?
Exista site/ri unde pot verifica , sau doar sa cer oficial firmei comisionarului vamal ?
ps: stiu firma care se ocupa cu documentele vamale si inregistrarea bunurilor in spatiul EU
Nu este contract , doar săptămânal se emit facturi de compensare pe comision și Blackcab trimite fișier in format Excel cu , cursele efectuate și cu soldul ( suma.de bani ) pe care o am de încasat
cyan a scris:
Nu aveti incheiat un contract? Procedati conform contractului cu privire la litigii.
am o firma, din octombrie 2017 am devent platitor de tva prin depasire cifra de afacere ,
mentionez ca suntem 3 angajati si nu depasim cifra de afacere de 100.000 mii euro / an
intrebarea mea este urmatoarea :
din 2018 sunt obligat sa deschid cont split - tva-
Buna seara
Am rugamintea de a ma ajuta cu urmatoarea problema : Am o firma inregistrata Intracomunitar , EORI etc, toate documentele la zi .
Vreau sa inchei un contracct cu o firma din Canada , pe scurt sa cumpar masini , firma din Canada imi solicita LICENTA DE IMPORT AUTO ( licența de afaceri aferente auto )
mentionez ca in statutul firmei am domeniul de activitate cumparare-vanzare import-export auto etc.
Ma puteti indruma/ajuta de unde pot obtine Licenta de afaceri import auto cine o emite , etc ???- sau cum ii mai spune ...
In cazul unei neplati din partea unui Beneficiar mergeti la un executor judecatoresc si ii va bloca conturiile , conform facturiilor , banii va vor venii in cont . =D>