avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Activitate Sorinel1

Activitate Sorinel1

In temeiul art. 275 alin .2 lit . b c.pr.pen., se stabilesc cheltuieli juridiciare catre stat , in suma de 80 de lei , in sarcina lu . . . Cui sau unde trebuie sa platesc ?
Buna ziua ! Are cineva idee ce pot face daca sambata seara un om beat a intrat cu masina lui in masina mea si la fiola ia iesit 0,97. Si in cazul persoanelor baute am inteles ca asigurare nu asigura despagubirea pagubelor produse. Ce pot face sa imi pot face masina? Omul nu vrea sa-mi dea nimic !
Va multumesc pentru atentia acordata !
Buna seara . Am si eu o nelamurire . Pe 25 decembrie 2013 am avut o altercatie cu doi tinerii intr-un club , care au sarit pe mine sa ma bata si eu m`am apart unu dandui un pumn si altuia o sticla in cap . Din cate stiu cel cu sticla in cap a scos un certificat medico-legal pe 7 zile dar din acea sticla nu a patit nimic deosebit ce pot face ? Pana la ora actuala nu am fost chemat nici macar la declaratii la politie . Imi cer scuze daca nu am explicat pe inteles !
Răspuns la discuția Acuzatie nedreapta
Va multumesc pentru timpul acordat ! Sarbatorii fericite !
Răspuns la discuția Acuzatie nedreapta
Acum am aflat si eu ca persoana care a pierdut telefonul a declarat pe propria raspundere la politie ca la gasit dar el a mintit si ar fii vorbit cu unele persoane sa se puna banii pentru as-i cumpara un alt telefon . . .Sunt obligat sa pun banii daca nu am nici o treaba? Si a si declarat pe propria raspundere. . .Va multumesc pentru timpul acordat ! Tot respecul si stima din partea mea !
Răspuns la discuția Acuzatie nedreapta
Nu au dovata nimic in legatura cu mine si nici nu am habar de cele intamplate. . .Dar organele legii au venit la mine acasa si m-au acuzat pe nedrept. . ..In primul rand organele competente ar fii trebuit sa vorbeasca cu mine ca sunt major in nici caz cu parintii ei din cate cunosc eu . . .Va multumesc !
Răspuns la discuția Acuzatie nedreapta
Nu am nici o treaba. . . Dar calomnia mai este valabila in codul penal . . .Stiam ceva ca nuu mai este. . .Va multumesc , o seara buna !
Buna seara . Aseara am fost la un majorat si in cursul zilei de astazi sa sesizat disparitia unui telefon . Posesorul telefonul fiind in stare de ebrietata nestiind de el dimineata a sesizat disparitia telefonului el sustinanad ca telefonul personal i-a fost sustras din buzunar . Si eu cu inca cateva persoana suntem acuzati . . .Dar eu unul nu am nici o vina. . . Sa imi fac grija sa apelez un avocat ?