avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Activitate Jucika

Activitate Jucika

Discuție mediu toxic
Buna ziua! Am lucrat timp de 8 ani in trezorerie,am numarat foarte multi bani ,simteam ca de la praful acela inhalat din masinile de numarat bani aveam un disconfort in nas ,ma manca ,ma strangea ,stranutam si imi curgea nasul ca apa,am povestit medicului ,mi-a dat un spray si medicamente pentru alergie,in urma cu doua luni mi-au depistat un chist pe ficat,si ma tratez din 6 in 6 luni cu sindrom Meniere o afectiune a urechii interne care a aparut brusc in urma cu trei ani si nu mai vorbesc de infectii parazitologice de care nu mai pot scapa.Intrebarea mea este :se considera mediu toxic daca se lucreaza cu bani?
S-ar putea ca bolile acestea sa fii fost provocate de mediul acela ,spatiu inchis cu aerisire prin ventilatie industriala ,si praful acela ce am inhalat prin nas si gura din masini?Mentionez ca din cauza bolilor si a concediilor medicale am fost nevoita sa-mi incetez activitatea din dec 2014 si ma tratez in continuu
As vrea sa stiu ce este de facut ca sa pot face legatura cu locul acela de munca si bolile mele, daca exista intr-adevar vreo legatura,daca aveam dreptul de sporuri de toxicitate.
Va multumesc!
Discuție Pensia de boala
Buna seara! As vrea sa stiu cam cat as lua pensie de boala grad III, am 44 de ani si 16 ani pe teritoriu de munca,cu facultate,si daca se considera mediu toxic trezoreria (lucrez cu foarte multi bani) in contractul meu de munca nu este specificat, nici nu primesc bani de toxicitate ,am inteles ca ar trebui sa beneficiez ,si ce se intampla daca acest mediu de lucru imi afecteaza sanatatea ,singura rezolvare este sa-mi schimb locul de munca?