avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Activitate SIMPLEME

Activitate SIMPLEME

multumesc pentru raspuns
Buna seara,

intrucat masina veche are probleme tehnice ce necesita o investie nejustificat de mare pentru vechimea ei, am decis inscrierea ei in programul Rabla, in vederea achizitionarii uneia noi.
Va rog sa imi spuneti daca pot transfera impozitul platit integral pentru 2015 si RCA platit integral pentru anul in curs, pentru masina noua. Nu mi s-ar parea corect sa le platesc de 2 ori, daca nu am beneficiat pana la sfarsitul perioadei de drepturile ce deriva din plata celor doua taxe, ce reprezinta obligatii cetatenesti. Consider ca ar fi justa o compensare...
In plus, daca masina noua este EURO 6 se plateste taxa de mediu?
Daca optez pentru o asigurare tip CASCO, mai este necesara plata RCA?

Va multumesc.
Răspuns la discuția Partaj
multumesc pentru raspuns
au fost si alte bunuri si depozite
ceea ce pare a nu fi tocmai corect, ar fi ca legea sa te oblige sa vinzi locuinta, ca sa poti achita suma datorata imediat, iar tu sa traiesti in continuare platind chirie pentru o alta locuinta
Răspuns la discuția Partaj
multumesc pentru raspuns.

putin probabil sa existe disponibilitate pentru o intelegere in acest sens...cel caruia i se cuvine suma stabilita de judecator poate cere executarea silita, in conditiile in care detinatorul apartamentului nu are alta locuinta si nici un alt bun care sa ii fie valorificat pentru recuperarea sumei datorate?

multumesc
Discuție Partaj
Buna seara,

daca in urma partajului unul dintre soti datoreaza 40000 euro celuilalt si i s-a atribuit unul din cele 2 apartamente detinute in comun in timpul casatoriei, in valoare de 50000 euro, este obligat sa vanda proprietatea sa poate achita suma datorata sau o poate achita esalonat din veniturile sale?Daca se poate esalona plata datoriei, care este perioada maxima in care trebuie sa stinga datoria?

Va multumesc.