avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate danaddm38

Activitate danaddm38

Răspuns la discuția acord asociație proprietari
Vă răspund așa, tot de "amorul artei": da, pot să trăiesc la etajul 1 , chiar dacă la parterul blocului funcționează un restaurant, cofetărie , cârciumă..., NUMAI dacă proprietarul a înlăturat aceste aspecte pe care le enumerați dumneavoastră : miros,zgomot și "alte alea" ! În orașul meu sunt multe cofetarii, patiserii, restaurante, la parter de bloc, și funcționează legal, și fără mirosuri, zgomote și "alte alea" !
Răspuns la discuția acord asociație proprietari
Domnule Adam Grecu, sunt foarte multe spații comerciale la parter de bloc cu destinația alimentație publică: restaurante, cofetarii, patiserii...; eu am întrebat dacă este nevoie de acordul asociației, atât !
Dețin un spatiu comercial la parterul unui bloc. Am avut un magazin de îmbrăcăminte -încălțăminte , dar doresc sa-i schimb destinația , să fac alimentație publică, o linie autoservire . Este necesar acordul asociației ? Acordul vecinilor ? Menționez că acesta este spatiu comercial din construcția blocului, nu a fost transformat din apartament de locuit-în sp.comercial.
Am o factura proforma de la o societate, de vreo 10 zile, cand valoarea euro era foarte mare(valoarea fact. este la cursul euro din ziua respectiva).Atunci am si trimis societatii in cont, o parte din bani! (achizitionez niste utilaje).Este posibil azi, cand valoarea euro a scazut,sa-mi anuleze factura proforma si sa-mi emita factura finala la valoarea euro de azi??