Sunt foarte sigur ca respectivul e vinovat,pentru ca inainte cu 2-3 minute de acciden a fost vazut singur in masina,exista martori care sustin ca a plecat dintr-un bar din apropiere dupa ce a consumat bauturi alcoolice,si cateva camere de la diverse magazine l-au surprins inainte de accident,inregistrarile sunt acum la politie,seful de post imi sustine acuzatiile,dar vinovatul find o persoana publica si avand influenta si banii nu stiu cum o sa ma descurc,a venit sa ne impacam oferiindu-mi o suma de banii care nu acopera nici spitalizarea,nu am fost deacord,vreau sa plateasca pt asta ,mentionez ca sunt student la Drept si stiu cate ceva despre lege si codul penal,doream sa aflu mai multe pareri,si fiind o persoana publica fapta se agraveaza si pedeapsa creste
Vreau sa adresez o intrebare celor dispusi sa ma ajute sau sa imi dea cateva sfaturi. Mama mea a fost accidentata grav de catre un sofer aflat sub influenta alcolului care nu detinea permis de conducere,acesta fugind de la locul accidentului,si dupa cca 1h a declarat alcineva in locul acestuia ca a fost faptas,dar fiind martori care au vazut soferul se agraveaza situatia, tin sa mentionez ca soferul masini era o persoana publica.Care este pedeapsa pentru cei doi?sau cum pot rezolva situatia,mama mea este internata la spital cu multiple fracturi la picioare fiind necesare interventii chirurgicale.Multumesc