avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Em4nuel

Activitate Em4nuel

Buna ziua!
As dori sa stiu si eu ce se poate face impotriva ROMFOUR? Iata ce s-a intamplat, mai detaliat... Am trimis un pachet cu ei, am platit, am fotografiat eticheta lipita pe pachet, am intrebat de bon si au zis ca nu elibereaza, ca bonul e insusi eticheta, bla, bla... Acum, dupa trei saptamani, pachetul inca nu a ajuns. Am sunat pe la toate numerele de telefon ale acestei firme de doi bani, fiind purtat cu presul in stilul RO! Ce as putea face impotriva lor? Oricum, pachetul nu-l mai recuperez.....dar macar sa fac in asa fel incat sa nu se mai intample si altora...
Va multumesc anticipat!
Cu stima si respect Emanuel Pascariu
Buna ziua! As dori sa stiu in ce conditii de vechime se plateste concediul de doi ani postnatal. Cata vechime trebuie sa ai in campul muncii? Desi normal e sa se dea indiferent de vechime deoarece nu poti programa o sarcina si mai ales nu e bine sa faci intrerupere doar ca sa capeti vechime pt o urmatoare sarcina! Multumsc anticipat!
M-am casatorit cu ani in urma cu o tipa gravida, la nastere am recunosccut copilul, ulterior am divortat si judecatoarea mi-a fixat o pensie alimentara minima la vremea aceea( prin 2001). Am convenit sa nu ii dau bani deoarece nu e copilul meu natural(doar verbal din nefericire), apoi recent m-am recasatorit si a inceput fosta cu amenintari impreuna cu ma-sa ca ma da in judecata sa ii platesc! Ce pot face sa me debarasez de corvoada asta? Cum pot stabili si renunta a mai fi tatal in acte al acelui copil sau alte metode care sa nu ma mai implice direct ca si tata in viata copilului respectiv? Va multumesc anticipat!!!:frantic::frantic::frantic: