casa este a proprietarei de la care cumpar..actele casei sunt in regula frica mea este cu acest batran in cazul in care proprietara nu mai vine sa-l ia sau pleaca in strainatate il pot evacua sau sunt obligat sa-l tine deoarece el nu are unde sa stea.(casa o cum[par prin programul prima casa)
stiu doar ca aceasta casa nu a fost a acestui batran si ca a fost castigata tot prin aceeasi metoda insa cu o alta persoana care a decedat....batranul ce sta in aceasta casa este doar o alta persoana pe cara proprietara il are in tinere(probabil are lutatie aici deoarece pensia lui vine aici...mentonez ca acesta nu apare CF)
proprietara a spus ca intr-o luna il va lua de acolo....in cazul in care nu face asta am sa-l scot eu afara....intrebarea este daca sunt obligat sa il tin prin lege.
Buna ziua
Doresc sa cumpar o casa iar proprietarul are in tinere un batran(care va mai sta in casa inca 30 de zile dupa ce semnez eu contractul de vanzare cumparare cu proprietatra).Intrebarea mea este daca il pot scoate pe acesta din casa in cazul in care proprietara paraseste tara iar batranul nu mai are pe nimeni(batranul are mutatie in acesta casa)