avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Activitate georgescug

Activitate georgescug

Bună seara,
În anul 2018 am plătit regularizarea cass - ului din anii 2012 și 2013 conform deciziilor emise de fisc. Doresc să știu dacă la calculul venitului net impozabil aferent anului 2018 sumele plătite, pentru aceste regularizări, le deduc eu la determinarea venitului net sau această operațiune o va efectua fiscul.
Vă mulțumesc.
Dacă ai fost forțat să introduci alcool în organism și erai conștient de acest lucru, chiar de la începutul operației trebuia să arunci cheile de la mașină să nu mai ști de ele. Dacă însă ai acceptat conștient să te droghezi de plăcere trebuie să suporți consecințele și să mulțumești divinității că nu ai produs lucruri grave ( accident, distrugeri de vieții etc.) și să conștientizezi că și altădată, dacă nu renunți la carnetul de conducere, vei fi pus în această postură pentru că sigur nu ai capacitatea să te poți controla.
Sunt P.F.A. cu două activități: Cabinet individual de avocat și practician
în insolvență fiind asociat într-un S.P.R.L. Până anul trecut depuneam separat declarații pentru fiecare activitate, respectiv declarațiile D200 și D220. Acum cum voi proceda, depun ca și până anul trecut, pentru fiecare activitate câte o Declarație unică?.
Vă mulțumesc.
Răspuns la discuția Dată înființare stradă
Mulțumesc pentru răspuns. Am întrebat la primărie, compartimentul urbanism, dar nu au asemenea informație. Aștept alte informații.
Dacă știe cineva din comunitatea giurgiuveană la ce data a luat ființă str. Cărămidarii Vechi din orașul Giurgiu,
Vă mulțumesc.
Degeaba te căiești, nu te crede nimeni. Schimbă profesia pentru că alcoolismul este o boală și chiar dacă vei primii din nou permisul vei fi un potențial pericol public. Fi conștient de acest de acest aspect pentru binele nostru și al tău,
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
La 2,25 alcool, erai beat criță la volan și mari șanse de a devenii criminal. Nu-ți mai calcula șansele de a devenii din nou un potential criminal prin dobândirea permisului de conducere. Mulțumește-te cu existența de pieton și roagă-te să nu întâlnești în trafic un șofer cu alcolemie de 2,25.
Mulțumesc de răspuns.M-am adresat autorităților , telefonic, respectiv primăria Giurgiu cât și Direcția Județeană a Arhivelor Statului Giurgiu și mi-au răspuns că nu dețin asemenea informație adică data atribuirii numelui unei străzi.
BUNĂ ZIUA,
Vă rog spuneți-mi unde mă pot adresa pentru a cunoaște data atribuiri numelui unei străzi. Am nevoie să știu acest lucru deoarece ANRP contestă valabilitatea locației unui imobil (teren) achiziționat de Bunicii mei în baza unui act de vânzare-cumpărare întocmit în anul 1902 în care se arată numai vecinitățile imobilului. Actualmente imobilul are adresă (stradă și număr) dar mă gândesc că în anul 1902 nu existau aceste date.Vă mulțumesc.
DOCUMENT JUSTIFICATIV CHELTUIELI UTILITĂȚI.
Sunt PFA, Cabinet individual de avocat, cu sediul social închiriat de la proprietar persoană fizică. Cheltuielile cu utilitățile (intreținere, enel, gaze etc.) vin cu facturi și chitanțe pe numele proprietarului dar le plătesc eu. Ce document justificativ voi întocmii ca să Înregistrez aceste cheltuieli în contabilitatea mea. Mulțumesc