avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Activitate angelica31

Activitate angelica31

Care sunt pasi legal de urmat in cazul in care tatal asociat unic intr-o societatea , indeplinind si functia de administrator este inapt de asi desfasura activitatea ( este in coma) . Persoana in cauza este divortata fara sa fi facut partajul si are mostenitori.

Multumesc.
Multumesc pentru raspuns.

Te rog sa analizezi si art. 2. lit. i din Legea 656/2002 cu modificarile si completarile ulterioare care prevede ca :
"i) prin operatiuni ce par a avea legatura intre ele se intelege operatiunile aferente unei singure tranzactii decurgand dintr-un singur contract comercial sau intelegere de orice natura intre aceleasi parti si a caror valoare este fragmentata in transe mai mici de 15.000 euro ori echivalentul in lei, atunci cand acestea sunt efectuate in cursul aceleiasi zile bancare, in scopul evitarii cerintelor legale"

In conditiile articolului mentionat mai sus si avand in vedere ca operatiunile de achitare in numerar nu se efectueaza in aceeasi zi bancara , consideri ca raspunsul tau este acelasi ?

Multumesc ,

Sarbatori fericite!
O societate comerciala achizitioneaza in baza unui contract de vanzare cumparare un utilaj de la o persoana fizica . Valoarea acestuia este de 90.000 lei . Achitarea utilajului se face cu numerar astfel:
-40.000 lei pe data de : 28-02-2014
-40.000 lei pe data de : 01-04-2014
-10.000 lei pe data de : 17-04-2014
Se raporteaza platile in numerar facute catre furnizor pentru achitarea utilajului la Oficiul de Spalarea a Banilor?