avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1351 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate andreescualex

Activitate andreescualex

buna ziua pe 27.02.2014 am achizitionat un teren prin contract de vanzare cumparare de la bunicul meu care este in proces cu o doamna de 8 ani. Ultimile doua infatisari el le-a castigat acea doamna nu poate face carte funciara nimic.
Eu cand am cumparat terenul totul este bine de la ocnpi a dat extras de carte funciara totul bine am facut actele, am intabulare tot in regula.
Terenul este si pe umele fratelui , acum cand vreau sa dezmembrez sa impartim ce sa vezi cartea funciara e blocata pentru reexaminare cerere facuta de doamna respectiva , deci terenul este al meu acum nu al bunicului.
Am fost la inginerul de la oficiul de cadastru si imi spune ca bunicul meu a pierdut in 2008 un proces..si o parte din teren trb granituire, si l am intreb de ce nu a pus in 2008 in cartea funciara acest lucru. Eu nu mai cumparam si acum nu mai aveam bataie de cap.Este normal acest lucru? Ce este de facut .Multumesc