avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Activitate EuPiti

Activitate EuPiti

Răspuns la discuția Adeverinta de vechime
Dar cum pot dovedi la ITM faptul ca am solicitat adeverinta daca nu primesc un numar de inregistrare?( firma nu are un astfel de registru). Sa trimit solicitarea prin posta cu confirmare de primire?
Răspuns la discuția Adeverinta de vechime
Trebuia sa fac o solicitare scrisa in acest sens? pentru ca eu am solicitat verbal ...
Buna ziua,
Din luna septembrie 2014 si pana in luna februarie 2015 am lucrat la o firma. La plecare, am solicitat patronului o adeverinta de vechime. Acesta mi-a zis ca nu poate sa-mi dea asa ceva, pentru ca contabila firmei ar fi zis ca ea nu intocmeste astfel de adeverinte , ca nu a mai facut, ca nu a mai dat la nimeni (firma a fost infiintata in 2014). Spuneti-mi va rog de unde pot obtine aceasta adeverinta? de la ITM?
Discuție CIM part - time
buna ziua,
va rog sa-mi spuneti ce drepturi imi revin ca urmare a semnarii unui contract part-time? cum se calculeaza ca vechime la pensie?
multumesc
Răspuns la discuția Calcul indemnizatie somaj
Multumesc frumos pentru raspuns.
Daca in timp ce sunt in somaj imi gasesc de munca voi primi un stimulent in loc de indemnizatia de somaj?
multumesc
Buna ziua,
Beneficiez de concediu crestere copil de 2 ani dar intre timp postul pe care-l ocupam la serviciu s-a desfiintat. Peste cateva zile trebuie sa-mi reiau activitatea si probabil ca voi fi data in somaj. Va rog sa-mi spuneti cum se va calcula indemnizatia de somaj. Se va lua drept baza de calcul indemnizatia primita in crestere copil sau ultimele salarii de dinainte ce concediu? Care formula de calcul pentru somaj?
multumesc