avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Activitate Adela Maria Bratulescu

Activitate Adela Maria Bratulescu

Răspuns la discuția Dosar penal cu forta!
In baza art. 292 NCPP, organul de urmarire penala se poate sesiza din oficiu.
Din moment ce ati fost citata ca martor, va trebui sa va prezentati in fata organelor de ancheta si sa spuneti tot ceea ce stiti privitor la speta in cauza.
Răspuns la discuția REDUCERE PENSIE ALIMENTARA !!!!!1
In situatia expusa va trebui depusa o actiune la instanta de tutela pentru reducerea pensiei de intretinere a minorului, incapand cu data depunerii cererii si pana la majoratul copilului.
Răspuns la discuția succesiune posibil testament
Fiind lipsita de discernamant, mama dvs nu are capacitate de exercitiu, insa sfatul meu este sa solicitati punerea sub interdictie a mamei dvs., pe cale judecatoreasca si instituirea tutelei.
Daca nu doriti efectuarea unui testament sau al unui contract de vanzare-cumparare, aveti posibilitatea efectuarii unei donatii catre sotie.
Răspuns la discuția Acuzatie proxenetism
Pentru savarsirea infractiunii de proxenetism, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 2 la 7 ani. Sfatul meu este sa va asigurati o aparare eficienta, pentru ca, in functie de probele existente la dosar impotriva dvs., sa puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege cu o modalitate de executare neprivativa de libertate, eventual o achitare.
Răspuns la discuția Divort + Partaj
In cazul partajului, bunurile dobandite de soti in timpul casatoriei se impart, de obicei, in cote egale. In cazul dvs, daca nu veti ajunge la o intelegere cu sotia in legatura cu modul de impartire al bunurilor, instanta de judecata va aprecia in acest sens.
Răspuns la discuția Accident rutier cu victime
Mergeti sa va scoateti certificat-medico legal, pentru a se putea stabili numarul de zile de ingrijiri medicale.
Răspuns la discuția Accident rutier cu victime
Aveti posibilitatea depunerii unei plangeri penale impotriva conducatorului auto pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa, in termen de 90 de zile de la producerea faptei. Ati scos certificat medico-legal?
Din moment ce apartamentul a fost achitat in rate, sotia avea dreptul sa solicite obligarea sotului la plata unei sulte aferenta sumelor achitate de aceasta la plata ratelor imobilului.
Care a fost motivarea instantei? A fost achitata taxa de timbru?