avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Activitate Roxana6

Activitate Roxana6

Buna ziua,

Doresc sa stiu daca se poate sa urmez cursurile de master la buget in conditiile in care facultatea am terminat-o tot la buget, pe sistemul trecut de 4 ani durata.
Conform legislatiei anterioare se putea, dar acum mi se spune de la facultate ca nu.

Multumesc
Multumesc pentru raspunsuri.
Mai am o intrebare. Conform HG 286/2011 Art 8 (2) Persoanele nominalizate în comisia de concurs şi în comisia de soluţionare a contestaţiilor, cu excepţia secretarului, sunt persoane cu pregătire şi experienţă profesională în domeniul postului pentru care se organizează concursul, si Art. 9 b) să deţină o funcţie cel puţin egală sau echivalentă cu funcţia contractuală vacantă pentru ocuparea căreia se organizează concursul;
Tinand cont de acestea psihologul poate fi membru in comisia pentru kinetoterapeut (care are studii de educatie fizica si sport)? Pornind de la faptul ca nu exista niciun kinetoterapeut angajat in institutie.
As vrea sa stiu daca se platesc membrii comisiei de concurs pentru ocuparea posturilor vacante corespunzatoare functiilor contractuale, nu a functionarilor publici. Si care este legea care reglementeaza plata/neptata lor.

Multumesc