avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Activitate dorina77

Activitate dorina77

Răspuns la discuția plangere penala
Buna ziua. Am fost acum 2 zile la politie si am depus cererea pentru studierea dosarului si mi s a spus ca primesc raspuns in 30 de zile. Este normal? Iar in ceea ce privesc mijloacele de proba(inregistrari video-audio) cu telefonul mobil ar trebui sa le depun ?, desi initial politistul care se ocupa de caz a spus ca nu este nevoie. Ce m-a sfatuiti sa fac? Multumesc
Răspuns la discuția plangere penala
Va rog, nu stie nimeni sa-mi raspunda?
Răspuns la discuția plangere penala
Multumesc pentru raspuns. Referitor la prima parte cu ce nu am scris in plangere, in cazul unui proces ,faptuitorul nu o sa fie pedepsit deoarece nu am cerut asta, in plangerea initiala? pot sa o fac acum? Adica sa merg la sectie si sa spun ca vreau o completare a plangerii penale cu tragerea la raspundere a autorilor? Sper ca m-am facut inteleasa. Imi cer scuze.
Discuție plangere penala
Am depus plangere penala la politie intr-un caz de inselaciune,sunt partea vatamata. As dori sa stiu daca are vreo importanta daca in plangerea penala nu am scris ca:"solicit org de cercetare penala sa ia masurile care se impun si tragerea la raspundere penala a autorilor (stiu cine sunt faptuitori) si daca pot sa consult dosarul, daca da , cum?(au trecut 2 saptamani de la depunerea plangeri). Va multumesc.