avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Activitate Mariana238

Activitate Mariana238

Răspuns la discuția teava gaze
Va multumesc mult..
Răspuns la discuția teava gaze
Totusi mai am o intrebare.....daca blocul a fost reabilitat in 2009 , tot cu aprobari de la primarie, cum s-a trecut cu vederea teava de gaze? Maine poate apare altceva...
Răspuns la discuția teava gaze
Multumesc pentru raspuns...din pacate ...e o veste proasta pentru mine....
Discuție teava gaze
Buna ziua,
Ma confrunt cu o problema majora si va rog sa ma ajutati cu un raspuns/sfat.
Am cumparat un apartament in Bucuresti in 1986 care avea deja construit si balconul,apare in schita apartamentului.
In prezent s-au certat cativa vecini si si-au facut reclamatie intre ei ca nu ar avea autorizatie pentru constructia balconului.A venit de la Primarie, m-au verificat si pe mine(eram si eu vizata in reclamatie) si au constatat ca sunt in regula cu actele.
Banuiesc ca ceilalti 2 vecini nu au fost in regula cu actele si ulterior s-a facut sesizare ca teava de gaze nu este in exteriorul balconului.Vecinii locuiesc in stanga si dreapta apartamentului meu, prin urmare eu fiind la mijloc sunt bagata in toate...A venit cineva de la Distrigaz si a constatat(nu a venit la mine la usa nimeni) si a facut poza si la balconul meu, pentru ca teava de gaz trece si pe la mine.....s-a facut proiect, s-a taiat teava de gaz care trecea si pe la mine prin balcon si s-a scos, totul cand eu eram plecata din oras....nu am fost informata ca in data de-...va veni...sa ....In schimb am fost informata de dna Administrator ca am de platit 900 lei pentru teava.!!!!!!!!
Este legal sa se realizeze un astfel de proiect fara semnaturi de aprobare, pe costul individual?
Blocul a fost si reabilitat in 2009 si atunci nu s-a observat ca teava este incorect pozitionata???Sau nu a fost dosarul in regula?
Concret vreau sa stiu daca este legala aceasta procedura de taiere a tevii fara aprobari scrise din partea proprietarilor si daca sunt obligata sa platesc?

Multumesc