avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Activitate whitecamelia

Activitate whitecamelia

Buna ziua.
Datorez sume foarte mari de bani catre banca in urma imprumuturilor pe care fostul meu sot le-a facut in numele firmei la care el era administrator, iar eu am semnat in calitate de fidejusor. Datoriile sunt din anii 2006-2009. Eu am poprire 50% si ar trebui sa muncesc timp de 100 de ani de acum inainte pt a plati totul. Pot solicita falimentul personal?
Multumesc.
Va multumesc foarte mult pentru amabilitate, e un raspuns foarte bine argumentat care imi este de folos!
Va multumesc mult! O zi buna!
parintii nu au ce lasa mostenire (case, terenuri etc)
datele problemei:
parintii au datori f mari la banci, imposibil de platit vreodata
parintii nu au nici un bun mobil sau imobil
intrebare:
copilul lor va fi nevoit sa plateasca datoriile catre banci?

va multumesc.
Răspuns la discuția Testament sau donatie
taxa pt vanz-cump este de 5000 lei, deci 50 milioane vechi...
Răspuns la discuția Testament sau donatie
Va multumesc! Unde se incheie un astfel de document? La notariat? Dar prin testament este posibil? Costurile ar fi mai mici? inteleg ca in cazul donatiei, ca si in cazul vanzarii-cumpararii taxa este destul de mare.
aaaa... nu exista presedinte de bloc... :/
Răspuns la discuția Testament sau donatie
bunicii au o singura fiica, care la randul ei are un singur copil. nu exista persoane care sa ridice pretentii de vreun fel in privinta apartamentului. mama - care este mostenitor legal - nu doreste ca apartamentul sa fie pe numele ei. bunicii mai au un apartament pe numele lor, in care locuiesc, pe care dorim sa il treaca tot pe numele nepoatei, eventual cu clauza de a nu-l putea vinde cat sunt ei in viata.
Ce act trebui intocmit de catre bunici pentru a ceda dreptul de proprietate asupra unui imobil catre unicul lor nepot? Mentionez ca mama copilului este in viata, dar nu doreste ca imobilul sa ii apartina, ci sa apartina fiului. Imobilul este pe numele ambilor bunici,iar nepotul este major.
Va multumesc.