avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Activitate golanski

Activitate golanski

Răspuns la discuția proces verbal legea 61
Eu te-as sfatui ,ca in caz ca mai o astfel de problema,sa semnezi si ai la tine o copie a PV ! Asta nu inseamna ca recunosti,ci ca ai primit o copie a PV ! Altfel te poti trezi cu o fapta pe care nu ai savarsit-o,dar agentul, a facut PV cu martorii lui ! E mai sanatos asa !
Răspuns la discuția AVAS si legea 10/2001
Multumesc mult pt raspuns...am cumva vreo sansa sa ii dau in judecata pentru stresul si pentru ca si-au batut joc de mine cu rea-credinta in acesti ani ? Instanta a retinut in motivare ca a procedat asa cu rea- credinta ! Vreau sa plateasca(chiar daca simbolic),sa nu mai procedeze asa cu oamenii !
Răspuns la discuția notificare L 10/2001
Chiar nu gasesc nici un raspuns ? Fac cinste...:D
Răspuns la discuția notificare L 10/2001
Ca sa fiu un pic mai clar :
persoana a cerut in notificare: "imobilul de la nr-ul 11 format din 8 camere " !
S-a ajuns la judecata...iar sentinta instantei de fond suna asa : " obliga intimata sa emita o decizie care sa cuprinda oferta de restituire in echivalent asupra imobilului situat in orasul x strada x la nr-ul 11 " ATAT !
S-a facut apel si recurs,iar sentinta de fond a ramas irevocabila !
Ce este persoana respectiva indreptatita sa primeasca ?
Va rog,un raspuns,
Multumesc,
Răspuns la discuția notificare L 10/2001
Multumesc mult pentru promptitudine !=D>
Deci cu alte cuvinte persoana care a cerut in notificare " imobilul de la nr-ul 11 format din 8 camere"(aceasta este exprimarea din notificare),va primi constructia si terenul aferent de la nr-ul respectiv ?
Am o controversa cu o persoana care sustine asa :
-daca in notificare s-a cerut "imobilul de la nr 11",se intelege ca se va retroceda(sau despagubiri),imobilul de la nr-ul 11 impreuna cu terenul aferent !
Eu sustin ca notificarea trebuia sa sune asa "imobilul si terenul aferent de la nr-ul 11"!
Ce credeti,cum este corect si legal ?
Răspuns la discuția AVAS si legea 10/2001
Multumesc pentru raspuns,stii cumva cam cat dureaza aceasta procedura ? La cat m-au frecat din 2001 mai bine cesionez drepturileunei societati specializate,si termin cu atata bataie de cap ! Sunt exasperat !
Răspuns la discuția AVAS si legea 10/2001
Chiar nu ma poate ajuta nimeni cu vreun sfat ?:(
Buna ziua,
Am castigat la ICCJ prin sentinta irevocabila un proces prin care AVAS este obligata sa imi ofere despagubiri in echivalent(sau natura),si as dori sa stiu care este procedura in acest stadiu,daca cineva s-a mai ciocnit de o astfel de problema...etc.
Exista acea OG nr 81/2007 ,dar care nu prevede termene in ceea ce priveste despagubirile(sau asa am inteles eu).
De restituire in natura nu poate fi vorba deoarece AVAS a privatizat acea societate cu teren si cladiri,deci ramane doar varianta despagubiri in echivalent !
As vrea daca cineva imi poate spune cum sa procedez de acum incolo,eventual pe ce baza legislativa sa ii fortez sa miste lucrurile mai repede !
P.S. Ca fapt divers ...notificarea le-am facut-o in 2001 cf legii,dar 4 ani nu au dat nici un raspuns,dupa acesti 4 ani au dat o decizie prin care imi comunicau ca mi se respinge notificarea !!! Tipic !
In sept 2005 i-am actionat in instanta si sunt in stadiul in care ICCJ le-a respins recursul si ii obliga la despagubiri in natura sau echivalent ! Tot vreo 4 ani mai astept ?
Multumesc anticipat,
Răspuns la discuția Act vanzare - cumparare
A semnat in fata notarului, dupa care mergeau la banca cu cumparatorul sa le dea banii...