avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Activitate rupa

Activitate rupa

Am fost contactat de doua persoane , în civil și mi-au spus că fiul meu are mandat de arestare , emis de statul Italian ,nu mi-au spus cauza , într-adevăr a fost în Italia în urmă cu aproximativ 10 ani , a avut niste altercații cu români și a fost condamnat la două luni , între timp a fugit acasă , întrebare - pot afla amănunte despre acest mandat și modul prin care se poate așa ceva ? Mulțumesc anticipat tuturor care pot răspunde cât mai concret !
Discuție Carte de muca
Lipsa ștampile pe cartea de munca, la încetarea activității într-o instituție ( in cazul meu IRA 17 ) anulează vechimea respectiv lucrată ? Mentionez că ; toate mentiunile , majorări de salariu , dobândirea unei categori ,sau alte mențiuni, sant semnate și parafate cu ștampila unități , doar ca la plecare din unitate , prin lichidare , sa omis aplicarea ștampile
Răspuns la discuția Examen auto
bună ziua - trebuie să faceţi dovada indubitabilă , concretă , că la data ,la care sânteţi programat , nu sânteţi în ţară , acest lucru se poate rezolva în audienţă la cineva competent ( comandant , sef serviciu , birou programări examen ) depinde de situaţia locală !
Răspuns la discuția pensionare
Mulțumesc

Discuție pensionare
întrebare - o persoană care beneficiază de o PENSIE MEDICALĂ , la împlinirea vârstei standard de pensionare , va trebuii să întocmească , un alt dosar sau se va trece automat la pensia de vârstă ?
Răspuns la discuția onorariu avocat
adică , trebuie achitată o anumită sumă pentru " serviciul din oficiu " ?
întrebare - onorariul avocatului din oficiu , este obligatoriu , ori nu ?
nu ! " în cea -ce priveste legea nr. 2 ........
Răspuns la discuția Depasire
Î-mi pare rău , am înţeles situaţia ,chiar dacă faceţi contestaţie nu ve-ţi avea câstig de cauză ( poliţiştii ar fi trebit să înţeleagă conjuctura faptei , dar interesul lor este de a face "planul ", încă se mai merge pe principiul accesta !)
nu aveţi nici o obligatie legală , însă puteţi fi chemat în instanţă , instanţa judecătorească va analiza situatia si va vedea că aţi fost " pedepsit" odată , pentru evenimentul respectiv , fapt ce vă va da câstig de cauză ( moral însă ,ar trebui achitat transportul pe platformă . Manopera a fost suportată asiguratorul dv. )