Buna ziua. Am si eu o problema legata de un accident auto: Intr o zi am avut un accident usor fara victime vina apartinandu mi mie. In momentul in care am scos actele ptr a completa intelegerea amiabiala am constatat ca imi era expirata asigurarea. Am cazut la invoiala cu cel care am avut accidentul sa inchei o polita rca in aceeasi zi si sa completam formularul cu a doua zi pentru a fi valabila si legala. A fost de acord, am completat si a plecat spre arad deoarece era in trecere prin bucuresti el fiind din arad. Dupa cateva zile m a sunat ca cei de la firma de asigurare nu i accepta dosarul pe motiv ca este frauda ca s a intamplat accidentul imediat ce asigurarea era valabila(in aceeasi zi) si ca eu nu aveam asigurare de vreo saptamana... ce e prea mare coincidenta. Acum respectivul a zis ca vrea sa i dau eu bani sa si faca masina altfel ma da in judecata.
Ma intereseaza daca poate face acest lucru, si daca poate , in ce judet ma poate da in judecata , accidentul avand loc in bucuresti (eu fiind din bucuresti iar el fiind din arad). Va multumesc frumos si va sunt recunoscator daca imi puteti da un raspuns.