avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Activitate Alexx_00

Activitate Alexx_00

Buna seara ! Am fost soldat acum 15 ani ca fiecare barbat de varsta mea,si de cativa ani ,ma tot cheama de doua ori pe an la comisariat sa ma ia in evidenta sa vada daca mi-am schimbat adresa,acum am primit ordin iarasi sa ma prezint ca rezervist la exercitiu si antrenamente,si mi se pare un abuz , care nu-mi convine.Intreabarea mea este ; pot sa dau comisariatul judetean in judecata pt abuz ?Sunt obligat sa ma duc cand au ei chef la comisariat,ca nu inteleg...??Cine imi plateste timpul pierdut,sunt foarte revoltat ? Va multumesc !!
Pentru inchiderea PFA-ului ce documente trebuiesc,se percepe vreo taxa ,sau este gratuit ?
In caz ca vreau sa inchid PFA-ul este nevoie ce o instiintare in termen de 30 zile adresata comodantilor ,adica parintilor mei ? (eu fiind comodatul) .Pentru reinnoire trebuie sa cer din nou acordul vecinilor ? Se percepe taxa pentru inchiderea PFA ?
Buna ziua ! As dori sa va intreb ,pe ce perioada ce incheie contractul intre Comodanti si Comodatari pentru deschiderea PFA ? Va multumesc !!
Răspuns la discuția Impozit PFA
Multumesc !Nu sunt asigurat sub alta forma ,nu sunt salariat, Deci,cat la suta cotizez la CAS ,trebuie si la pensii ?
Discuție Impozit PFA
Buna ziua ! V-as ruga sa-mi raspundeti si mie,daca deschid un PFA ,cand trebuie declarat venitul la Fisc pt impozit ,lunar sau la cateva luni ?Exista o data lunara sa declar ? Va multumesc !