avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Activitate Florina18

Activitate Florina18

Multumesc pentru raspuns.
Se poate obtine si indemnizatia lunara de crestere copil si salariu in acelasi timp?
La ce fel de venituri se refera- OUG 111/2010 art 16 (3)Plata indemnizaţiei pentru creşterea copilului nu se suspendă în situaţia în care beneficiarii acestei indemnizaţii primesc diverse sume în baza legii, contractului colectiv de muncă sau a contractului individual de muncă, acordate în perioada concediului pentru creşterea copilului, altele decât cele rezultate din desfăşurarea efectivă a unei activităţi în perioada de concediu.?

Salariatii societatilor comerciale primesc zile libere cand sunt Sărbători legale?
Va mulțumesc
O persoana are casa scoasa la licitatie in urma unui proces de divort cu sotia.
Sotul nu plateste sotiei suma stabilita de instanta si casa le este scoasa la licitatie.
La primul termen nu s-a inscris nimeni, iar la al doilea termen s-au inscris pentru licitatie 5 persoane.

Barbatul al carui apartament este scos la licitatie, a gasit o persoana care sa ii achite datoriile in numele lui, sub rezerva ca acesta sa ii vanda casa la valoarea cu care ar fi trebuit sa inceapa licitatia.

Cea anume trebuie sa faca cumparatorul casei pentru a nu fi pacalit?
Executorul a spus ca va incheia un proces verbal in care vor fi mentionate toate datoriile care trebuie achitate in numele barbatului (a carui casa este scoasa la licitatie) iar dupa ce persoana care doreste sa cumpere casa achita toate datoriile, executorul va ridica sechestrul, astfel proprietarul sa vanda apartamentul liber de sarcini.

Care sunt pasii de urmat de catre cumparator?
Trebuie sa mearga la notariat dupa ce primeste procesul verbal incheiat de executorul judecatoresc si sa incheie un antecontract cu proprietarul prin care acesta se obliga sa vanda celui care a achitat datoriile in numele lui?
Care este calea legala pentru ca proprietarul sa nu se razgandeasca dupa ce isi vede datoriile achitate si casa scoasa de sub sechestru?

Va multumesc.
Nu se poate renunta la termenul de 30 zile? In privinta copilului nu vor fi probleme. Mulțumesc.
Buna ziua,

As vrea să știu dacă pot divorța la notariat sau la primarir dacă avem un copil minor insa nu avem bunuri dobandite in timpul casatoriei? Daca da, cam cât dureaza?