avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Activitate siri2014

Activitate siri2014

La un credit de nevoi personale pe 10 ani, incheiat in 2007, si mai apoi declarat scadent anticipat de catre banca si vandut unei firme de recuperari in ianuarie 2010, prescriptia se calculeaza pe toata suma sau pt fiecare rata in parte? Mentionez ca atunci cand datoria a fost vanduta, firma de recuperari a cerut intreaga suma, nu mai exista vreo referire la vreo rata in parte.
La un contract incheiat in 2007, notificarile simple, fara semnatura de primire, pot itrerupe prescriptia?
Răspuns la discuția Prescriptie credit
15 zile de la infiintarea propririi? Din cate am inteles intai se depunde dosarul de catre e pt executare silita, apoi pt validarea propririi. Nu pot depunde contestatie in prima faza, cea de executare silita?
Răspuns la discuția Prescriptie credit
Toate notificarile au fost simple scrisori postale fara confirmare de primire. Contractul nu cred ca se supune noului cod civil deoarece a fost incheiat in 2007
In decembrie 2007 am incheiat un credit nevoi personale cu rate pe 10 ani. In ianuarie 2009 dupa pierderea locului de munca am imcetat sa mai efectuez plati. In ianuarie 2010 am primit prin posta normala, o scrisoare simpla prin care eram informat ca Kruk SA a cumparat creditul meu. Pana in prezent am primit simple notificari postale in repetate randuri fara a se incepe vreo dare in judecata din partea lor. Intrebarea mea este: este creditul legal prescris? Multumesc!