avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Activitate DanielRhp

Activitate DanielRhp

Răspuns la discuția Demisie fara preaviz.
"c) sa acorde salariatilor toate drepturile ce decurg din lege, din contractul colectiv de munca aplicabil si din contractele individuale de munca;"

Aici se incadreaza si faptul ca nu am avut liber in zilele de sarbatori legale (adica craciun, anul nou si paste)? Nu stiu daca este necesar ca acele zile libere sa fie precizate in contract...
Răspuns la discuția Demisie fara preaviz.
Adica eu nu as putea sa plec de la servici fara preaviz? Pana acum celelalte colege care au plecat au stat 2 saptamani in preaviz, iar pe mine ma tine 4 saptamani (20 zile lucratoare), este corect asa?
Răspuns la discuția Demisie fara preaviz.
Si daca eu nu ma mai prezint la servici ce se poate intampla?
As vrea sa mentionez ca orele suplimentare se platesc cu 10lei/zi, sarbatorile le lucram ca o zi normala iar dubios ca sta si el cateva ore la servici si vinde dupa ce terminam noi programul.
Buna ziua, am si eu o intrebare, in ziua de azi te poate obliga angajatorul sa stai in preaviz? Eu lucrez la un magazin alimentar si i-am spus angajatorului ca doresc sa plec, la inceput a spus ca nu vrea sa ma lase sa plec, dupa aceea sa razgandit si a spus ca ma va tine in preaviz 1 luna de zile deoarece nu are personal.
Tin sa mentionez ca angajatorul beneficiaza de subventie pentru ca eram abia casatorit cand m-am angajat.
Răspuns la discuția RCS&RDS
Si contractul cu ei nu pot sa il inchei? Nu este corect sa platesc daca nu folosesc serviciile lor...
Răspuns la discuția RCS&RDS
Mai pe scurt, as vrea sa stiu daca pot incheia contractul cu ei fara sa platesc alte taxe, tinand cont ca eu am solicitat o mutare iar ei au respinso pentru ca nu au retea in acea scara de bloc, iar eu sunt nevoit (conform ce spun ei) sa platesc in continuare cablul pentru ca ajung mai ieftin decat sa reziliez contractul. Adica sa platesc ceva ce eu nu folosesc.
Răspuns la discuția RCS&RDS
Am avut asa ceva la inceput, 6 luni 50% reducere
Discuție RCS&RDS
Buna ziua, am si eu o problema cu aceasta firma, sau cel putin asa tind sa cred ca este o problema.
Eu locuiesc cu chirie de 1an de zile, iar de cand m-am mutat am facut un contract cu ei pentru 18 luni, acum dupa 1an de zile eu am hotarat sa ma mut in alt loc, acelasi oras, iar cand am fost la dansii sa fac schimbare de locatie au spus ca nu se poate deoarece nu au retea in acea scara...acum solutia e sa platesc abonamentul pana la terminarea perioadei contractuale dupa care pot incheia contractul actual.
Este posibil sa nu imi poata muta cablul din cauza ca nu au ei retea?