avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Activitate T-cTc-T

Activitate T-cTc-T

Legal ce s-ar putea intampla daca tatal nu reuseste sa gasesca o solutie ca copilul, şcolar fiind, sa fie supravegheat ca sa partcipe la orele online? Tinând cont ca locuieste la tată si in acte figurează ca sta la mine in situatia actuala as putea fi sanctionata in vreun fel de lege?
Cum as putea sa-l oblig legal pe tatal sa inceapa demersurile pt modificarea masurilor privind restabilirea domiciliului copilului minor (10 ani) legal de la mine la tatal pentru ca situatia asta dureaza cam de un an de cand am fost de acord sa locuiasca cu el?
tatal e la muncă toata ziua iar copilul este lasat de capul lui
sunt parinte, copilul figureaza ca sta la mine in acte dar locuieste la tată, eu sunt divortata de tatal lui si recasatorita cu altcineva
Ce se intampla daca un elev refuza sa participe la orele online? Ce sanctiuni se prevede in lege?
Discuție Lamuriri
SUNT ASISTENT PERSONAL PE TERMEN NELIMITAT PENTRU SOTUL MEU CU HANDICAP GRADUL 1 SI VREAU SA STIU, DUPA CE NASC SI INTRU IN CONCEDIUL DE CRESTERE AL COPILULUI, DACA IMI MAI MERGE VECHIMEA IN CAZUL IN CARE, NUMESC ALTA PERSOANA CA ASISTENT PERSONAL IN LOCUL MEU ?
Hotararea o am legalizata din luna aprilie anul curent, am formulat plangerea pentru abandon de familie, este in curs de cercetare deja dar aceasta plangere este pentru perioada aprilie-septembrie anul curent. Eu vreau sa le obtin drepturile de cand a fost introdusa cererea in instanta asa cum prevede si in dispozitivul sentintei.
Ma puteti ajuta cu un model de cerere pt executare silita?Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Legalizați hotărârea, formulați o cerere de executare silită și mergeți la un executor judecătoresc.
Aveți și posibilitatea de a formula plângere pt abandon de familie, dar o vad ca pe un ultimo ratio întrucât durează.

Am o hotarare civila definitiva executorie de drept in privinta pensiei de intretinere minori
Ce si cum sa procedez pentru recuperarea unei sume de circa 8000 de lei (calculata pe mai multe luni in urma),drepturile de intretinere stabilite de lege pentru trei minori datorate si neachitate de fostul sot copiiilor minori?
Există vreun astfel model de cerere după prevederile N.C.P.C?
Răspuns la discuția Conexarea dosarelor
chiar daca noul dosar este deschis de pârâtul vechiului dosar?
Cum se procedeaza in cadrul conexarii dosarelor: cel nou la cel vechi sau cel vechi la cel nou?