avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Activitate Crisan96

Activitate Crisan96

Va multumesc pentru raspuns! As mai avea o intrebare. Scuzati-mi lipsa de informare: in momentul in care vrei sa te angajezi contractul de munca se semneaza inaintea probei de munca sau dupa? Daca trebuie semnat inaintea acelei perioade in care esti in proba si el nu se semneaza atunci si nici dupa acea proba de munca, practic munca prestata in acea perioada de proba este considerata munca la negru?
Buna ziua!
Mi-am depus actele pentru somaj la inceputul lui august. In data de 21.08.2014 am facut o cere de angajare si mi s-a prezentat locul de munca in acea zi. Ziua urmatoare am fost chemat la lucru. Atunci am fost informat de catre alti angajati in legatura cu venitul si am constatat ca raportul dintra salar si orele de munca plus naveta era nesatisfacator fata de suma pe care o primesc la somaj. Tin sa mentionez ca nu am semnat niciun contract de munca si nici nu mi s-au solicitat actele necesare intocmirii acestuia(decat o copie dupa buletin in momentul efectuarii cererii de angajare).
Am fost sunat de catre un angajat superior al firmei pentru a semna contractul de munca. Am refuzat si mi sa spus ca pot pierde somajul. Este posibil? Ce sfaturi imi dati?