avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate catalinaburlacu

Activitate catalinaburlacu

Răspuns la discuția Notificare de preaviz
Nu. Este vorba de domeniul sales. Va multumesc pentru sprijin. Cred ca a candida imi ofera mai mult decat somajul.
Va doresc o zi buna si spor in toate!
Răspuns la discuția Notificare de preaviz
ei se leaga mai degraba de desfiiintarea postului,ofirindu-mi posibilitatea de a candida pe un alt post. Ideea este ca postul pe care ar urma sa candidez este unul similiar cu cel pe care il am acum ,dar in alta divizie. Din moment ce ,ca angajator, ai post liber, de ce nu esti obligat sa faci transfer al persoanei insarcinate si o expui riscului,ipotetic vorbind,de a pierde un concurs. Somajul cu siguranta nu are valoarea salariului si poti fi impactata la indemnizatia de crestere. Unde este prevazut ca poti oricand desfiinta oricand un post , chiar al unei femei insarcinate?
Răspuns la discuția Notificare de preaviz
definiti "daca indepliniti conditiile" in ceea ce priveste intrarea in somaj,va rog!
Răspuns la discuția Notificare de preaviz
in notificare scrie ca s-a decis reorganizarea structurii organizationalea Societatii si reducerea numarului de posturi. Incepand cu data la care am primit notificarea urmeaza sa beneficiez de termen de preaviz ca urmare a desfiintarii postului,ultima zi de lucru preconizata fiind 25 sept......"in cazul in care sunteti interesat de ocuparea unui post,va rugam sa aplicati la.....". nu consider ca e legal sa imi dea notificare de preaviz si nici sa ma puna sa candidez pe un post ,la fel ca al meu dar pe alta divizie. Ce ar trebui sa fac?
daca nu candidez ma pot da in somaj?
Buna ziua! Am nevoie de sprijin in a solutia o problema. Sunt angajata cu Contract de munca pe perioada nedeterminata la o companie. In 22 iulie am instiintat in scris angajatorul ca sunt insarcinata, dovedind acest fapt. In 28 iulie angajatorul demareaza un procez de reorganizare (dar nu judiciara) in urma caruia divizi mea este desfiintata iar eu primesc acum 2 zile o Notificare de preaviz in care mi se spune ca divizia mea este desfiintata,dar si postul meu. Mi se ofera posibilitatea,daca vreau,sa candidez pe un post similar in companie, iar daca nu din 25 sept raporturile de munca vor inceta. Intrebarea mea este: au dreptul sa imi dea Notificare de preaviz,din moment ce stiau de starea mea dinainte de a incepe procedura de reorganizare? Ce ar trebui sa fac?
Multumesc!