avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Activitate Sobru76

Activitate Sobru76

Răspuns la discuția Urmarire activitate angajati
Va multumesc pentru lamuriri . Week-end placut !
Dragii mei,
In urma cu un an am primit de la companie o tableta pe care compania ma obliga sa o port duma mimne in tot timpul programului. Mentionez ca lucrez pentru o companie in departamentul vanzari.
Ciudat este faptul ca o data cu tableta ni s-au creat conturi de email special pentru tableta, altele decat cele de serviciu. Cum tableta opereaza prin sistemul Android au fost create conturi de gmail, care mermit urmarirea tabletelor pe care este deschis serviciul de mail .
Cum asta nu ar fi fost de ajuns mai era instalat un soft 3CX MDM (2X MDM) , de care am aflat ca permite ca tableta sa fie controlata cu un desktop, , ca poate instala programe de la distanta, , ca raporteaza aplicatiile instalate care pot scade productivitatea angajatilor, poate transmite live imagini video sau fotografii facute cu tableta , inregistreaza traseul tabletei in permanenta.
Dupa ce ne-au fost predate tabletele au venit presiuni sa le avem in permanenta la noi si sa nu dezactivam conexiunile gps, wi-fi si internetul mobil.
Cat de legale sunt aceste demersuri le angajatorului ? Ma gandesc sa cer daune legate deoarece mi-a afectat intimitatea. Ce parere aveti ?
Multumesc anticipat