avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Activitate valentinau

Activitate valentinau

Va rog sa=mi spueti , daca are dreptul sa-si angajeze el un detectiv particular sa ma urmareasca? Trebuie eu sa declar acest lucru la politie? A implinit un an de zile de cind nu si-a vazut copilul, cu toate ca are un program de vizita stabilit.O sa ajute acest fapt in proces la tribunal? Va multumesc.
Eu nu am cu cine să-mi las copilul ca să pot pleca acasă și e foarte mic să-l pot lăsa cu cineva. O să aștept procesul. Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturi.
Am un copil de 1,9 ani.Sintem in proces cu tatal lui italian, aici in Romania. Din luna octombrie 2013 a fost stabilit domiciliul copiluli la mine, el avind program de vizita pe care nu l-a respectat nici o zi. Eu il tin la curent prin emailuri despre copil sii trimit si fotografii permanent. La telefon si skype nu-i raspund, ca nici odata n-o intrebat de copil, doar striga si ma insulta pe mine. Acuma recent o pus pe cineva sa ma urmareasca si ma ameninta ca are multe dovezi la judecata.Eu nu ma tem , ca nu fac nimic rau, decit sa imi cresc si ingrijesc copilul cum trebuie. Pensie alimentara o trimis in aceasta perioada de 4 ori cite 100 euro si tot sustine, ca el ne intretine. Eu nu i-as lua banii, dar mi-o zis, ca nu-l las sa contribuie la cresterea copilului. Vreau sa ma duc acasa în RMoldova cu copilul sa-mi vad parintii , mi-o decedat matusa si nu m-am putut duce , deoarece nu am acordul lui. Am 1,7 ani de cind n-am fost acasa. Cum sa procedez ? Va lua instanta in vedere , ca trebuie sa plec si eu cu copilul macar in vacanta la parinti? El sade cu parintii lui in Italia si scrie peste tot , ca copilul e in pericol cu mama lui aici in Romania. De ce nu vine sa-si viziteze copilul, ca e liber, nu lucreaza. Ce drept are el sa mă urmăreasca , doar nu am nici o obligatie fata de el? Va rog, sfatuiti-ma ce sa fac. Va multumesc.