avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Activitate tehAd

Activitate tehAd

Răspuns la discuția Procura sau comodat auto?
Va multumesc mult chiar mi-ati fost de folos, va sunt recunoscător pentru timpul acordat.
Răspuns la discuția Procura sau comodat auto?
Va multumesc din nou pentru timpul acordat. Am fost la un birou notarial si mi-au recomandat sa fac un contract de comodat. Si suplimentar daca doresc si o procura prin care sunt împuternicit asupra mașinii cu drept de vanzare etc. Am ințeles ca au mai fost clienti cu acceasi problema si cam asta a fost procedura. Eu ii voi plati in continuare proprietarului impozitul fara probleme.
Răspuns la discuția Procura sau comodat auto?
Va mulțumesc mult pentru explicatii. Totusi cred ca nu m-am exprimat bine in unele contexte. O data ce am platit banii eu sunt proprietar logic, dar nu si prin acte. Ca sa fiu proprietar in totalitate si in acte ,respectivul trebuie sa o radieze si eu sa o înmatriculez pe numele meu. Sa inteleg ca acest contract oneros ar fi cea mai buna solutie, pentru ca nu vreau sa ma trezesc ca-mi ia masina. Va mulțumesc !

Tot ce doresc este sa nu trebuiasca sa platesc taxa de înmatriculare, masima fiind înmatriculată in România prin 2006
Răspuns la discuția Procura sau comodat auto?
Buna ziua, nu am niciun act, am dat banii , mi-a dat masina, acum vreau sa fac si acte. Aici voiam sa ajung ce acte imi recomandati sa fac , dar in acelasi timp sa ramana pe numele acestuia masina. Era cel mai simplu sa o radieze, dar apoi eu trebuie sa platesc taxa de inmatriculare. Va multumesc, cu stima.
Răspuns la discuția Procura sau comodat auto?
Nu, doresc sa o la pe acelasi proprietar pentru ca este deacord.

Fiind taxa de inmatriculare mare, nu vreau sa o inscriu pe numele meu.
Buna ziua, am o nelamurire, am cumparat in mai o masina de la un prieten, fara taxa platita si a ramas pe numele lui. Vreau acum sa fac acte pe ea si vreau sa stiu ce acte trebuie sa fac mai exact ca sa nu ma trezesc cu vreo surpriza din partea acestuia, am citit si in comodat vad ca scrie ca se da masina in folosinta gratis. Astept un raspuns pentru ca astazi vreau sa fac actele si sa stiu ce trebuie sa fac mai exact. Va multumesc mult.