avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Activitate catame2

Activitate catame2

Răspuns la discuția Ordin de evacuare
Va multumesc pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Ordin de evacuare
Am observat. Din pacate la un moment dat ma pierd in modificarile acestea. Dupa decizia de retrocedare s-a ocupat tatal meu de discutii cu cativa avocati, sau cel putin a incercat. Din pacate nu am avut puterea financiara si nici legaturile necesare pentru a fi bagati in seama macar sa fi aflat de ce timp de 9ani a fost respins si ce au adus in plus in anul in care au castigat procesul. Oricum acum sunt constient ca este tarziu sa mai facem ceva. Noi nu am fost contactati decat de un avocat care a dorit sa ne scoata in strada fara hartii si fara despagubiri, doar din discutii. Ce doresc eu este sa ma asigur ca primesc o hartie cu ordinul de evacuare, si cat timp am legal sa evacuez imobilul. Sa ma asigur ca nu vine a doua zi dupa ce am primit hartia pentru a ma da afara. Va multumesc
Răspuns la discuția Ordin de evacuare
Noi nu am primit nimic fizic legat de evacuare, decat un apel telefonic, in care au fost si anumite amenintari in momentul cand am cerut o hartie, ceva fizic cu care sa putem merge mai departe la primarie pentru a incerca sa primim alt spatiu. Dupa proces am primit instiintare ca a fost retrocedata locuinta. este vorba de o casa nationalizata(desi nu aparea in nicio lista cu casele nationalizate, dar asta e alta discutie), in baza Legii 10, daca nu ma insel. Am uitat sa precizez ca noi eram chiriasi la stat in momentul procesului.
buna ziua. locuiesc cu familia mea intr-o casa, care in urma unui proces de 10 ani a fost pierduta in instanta in baza Legii 10. Despagubirile oferite au fost minuscule si noul proprietar nu a dorit sa semnam un nou contract conform legii. Mai nou ne-a contactat telefonic si ne-a instiintat ca intr-o saptamana trebuie sa evacuam locuinta. Intrebarea mea este urmatoarea: cat timp avem la dispozitie din momentul in care ne este inmanata fizic hartia cu ordinul de evacuare? Va multumesc.