avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate doinamagurean

Activitate doinamagurean

Răspuns la discuția Gesturi obscene
am inteles.
Dar ce am eu pot constitui dovezi? Ce se întâmplă acum pt. mine e o stare de urgență...ciobanul este indolent și paște oile în spate , sus. Chiuie și înjură în gura mare. Iar eu nu mai am curajul să ies din casă . Iar poliția mi/a spus clar ca nu poate sta numai lîngă mine...iar dacă nu-mi calcă proprietatea nu-i pot interzice să stea în vecinătatea mea că nu a ,,comis „ nimic. Dealul nu este împrejmuit de proprietar și acesta nu are pt. ce să reclame ceva. Mă înțelegeți? Frică!
Răspuns la discuția Gesturi obscene
da, dovezile mele sunt: înregistrare audio discuție eu-cioban, filmare video cum ma pândește aproaope 10 min, eu în grădină el după un concordus pe deal la cca 3 m., filmare video azi în care individul vine și stă aproape 5 min la geamul meu, agită bâta și mîinile. obscenitatea se poste deduce si subînțelege dar nu am gestul clar surprins. Hărțuire sexuală nu e? Mulțumesc
Discuție Gesturi obscene
Bune ziua. Pe scurt, Locuiesc la marginea unui sat intr-o zona izolata de deal. Ieri unul din ciobanii satului m-a pândit apoi s-a apropiat la cca 3m. de mine făcând gesturi explicit obscene. L-am apostrofat și am țipat îngrozită. Am sunat organele locale de poliție care mi-au dat crezare și le-m prezentat probe audio și video. Menționez că dețin sistem de supraveghere video dar nu se vede și momentul obscen dar se poate deduce din inregistrarea audio telefonica. Menționez că locuiesc cu fetița de 11 ani și cu mama de 80. Soțul pe timpul zilei este la seviciu în orașul apropiat nouă. Astăzi individul s- întors amenințîndu-mă și înjurându-mă la fereastra casei mele. Am chemat din nou poliția locală care au venit și au plecat în căutarea lui. Dar au spus de ieri că fapta nu pot s-o încadreze nicicum, nu pot obține restricție, pt. că nu mi-a încălcat proprietatea, eventual o amendă pt. că individul a spus că de fapt el urina în acel moment. Eu vă întreb DACĂ ÎN LOCUL MEU ERA FETIȚA MEA??? eu am luat toporul la el DAR EA CUM SE APĂRA DE NEBUN? Cer ajutor urgent , învățați-mă ce să fac. Chiar și după episodul de azi el este în spatele proprietății mele sus pe deal, mă consider amenințată ,eu și familia mea iar poliția nu poate sta numai lângă casa mea. VĂ ROG !!!
Mulţumesc. Acum îmi puteţi spune care este procedura pentru efectuarea acestei sesizări? Vă reamintesc că mi s-a spus verbal că ,,am să vă oblig să vă angajaţi''
Am înţeles, mulţumesc mult. Dar faptul că nu mi s-a aplicat viza azi la data programată nu este un abuz al funcţionarei? Normal că eu nu refuz angajarea!
Bună ziua. Vă rog să mă ajutaţi în ceea ce priveşte situaţia creată azi la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Astăzi am avut programarea pt. viza lunară. după 2 ore de aşteptat, când mi-a venit rândul am fost anunţată că nu se va aplica această viză deoarece peste 3 zile urmează să aibe loc Bursa Locurilor de Muncă. Carnetul de şomer cu vizele lunare îmi este necesar deoarece am 2 debite bancare şi pe perioada şomajului plata acestor debite este făcută de către firmele asiguratoare ale băncilor conform contractelor încheiate. Am explicat situaţia doamnei funcţionare dar fără succes. Ulterior am solicitat Directorului Agenţiei lămuriri, s-a înţeles formalitatea , şi s-a decis aplicarea vizei . Revenind în spaţiul d-nei funcţionare s-a alăturat o altă d-mnă şi au dispus ca în dreptul numelui meu notat într-un catastif să se facă un semn. Am întrebat dacă este o ameninţare acest sistem de supraveghere prin notificare şi dacă întradevăr doresc să construiască ceva să rămân fără indemnizaţia de şomaj. Dumnealor au spus că nu.este nici o ameninţare doar că ne vedem joi, 26.05.2016 la Bursa locurilor de muncă dar tot nu mis-a aplicat viza pe carnet.
Eu acum mă aştept să mi se ofere un loc de muncă, animozitatea fiind creeată... conform ,, ajutorului '' acestor doamne. Aş dori să mă ajutaţi să înţeleg care sunt consecinţele situaţiei de azi. Refuzul unui loc de muncă înseamnă anularea şomajului? Mulţumesc frumos.
Răspuns la discuția Diminuare salariu
Dacă nu semnăm suntem invitaţi să ne cerem lichidarea. de aceea am vrea ,noi angajaţii, să ştim ce drepturi avem. Din data de 9.12.2014 suntem plătiţi pt o ora lucrătoare luni-vineri deşi nu am semnat nimic, nici condică de prezenţă nici nu suntem solicitaţi să ne prezentăm la serviciu datorită schimbării sediului firmei şi nefinalizării acestei acţiuni de care, în fapt ,noi, ca angajaţi nu suntem răspunzători.
Buna ziua, exista o posibilitate de aparare in situatia in care angajat fiind cu contract de munca pt un job part time angajatorul iti reduce sistematic si lunar retributia initiala obligandu-te la semnarea actelor adiţionale de diminuare? Scuza acestuia este nerentabilitatea firmei.Multumesc
Răspuns la discuția Creanta prescrisa sau nu
Cum adica prescris? cunosc cuvantul dar vreau sa aflu prescris in urma a ce evenimente?
Buna ziua,
Ce conditii trebuie indeplinite in cazul comunicarilor comerciale prin telefon ce contin promovari de produse si vanzarea acestora .
Multumesc.