avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate Psihosex

Activitate Psihosex

Bună ziua!
Stie cineva cat durează de la depunerea cererii de asigurare a probelor si pana la rezolvare / deplasarea pe teren și ridicarea filmarii/probelor video de la bloc?

Multumesc!
1. Din pacate Romania este plina de abuzuri ale politiei, dovedite de amenzile date de CEDO.. Legea cere ca, constatarile sa fie facute de agent in mod nemijloicit, adica direct, la fata locului, conform principiului "EX PROPRIIS SENSIBUS".. ultima dovada este anularea posibilitatii ca agentii de la politia rutiera sa poata da amenzi, pe baza filmarii cu camera de bord, a diverse incalcari ale legislatiei rutiere.. La constatarea de "incalcare a linistii" agentul constatator ar trebui sa aiba la el un sonometru, omologat, cu care sa masoare "galagia" reclamata, ca sa nu fie respins de instanta, daca contestati amenda - aveti acest drept!
2. E interpretabil, de obicei ei umbla cate 2, deci se au martori reciproc, si mai pot avea si bodycam video, cu care dovedesc ca v-au instiintat.. In mod normal, pv de amenda va vine prin posta, recomandat..
3. Daca nu contestati pv de amenda in termen de 15 zile la judecatorie, cu timbru judiciar de 30 de lei, atasat contestatiei, devine efectiva, adica "v-o asumati" si ajunge si la ANAF si primaria locala, sau IJP..
Asa ca, vorbiti cu un avocat si faceti ce va invata el ca e mai bine..
Succes!
Răspuns la discuția Hotarare abuziva fara vot
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Administratorul are competente tehnice ???! El nu e factor decident, ci pune in aplicare deciziile comitetului executiv!
Cautati acolo o Asociatie a Drepturilor Omului, trebuie sa aiba si avocati acolo, si rugati sa va ajute cu unul, PRO BONO, adica gratuit, si explicati falsul si faptul ca sunteti gravida si aia erau utilmii bani!.. Succes!
Da, dar mai depinde si de suma, si de procentul cerut de executor..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna, lipsa antecedentelor e buna, dar depinde si ce pretentii poate avea pagubasul.. Sincer, sunt uimit ca "ati platit banii la politie" si nu inapoi pagubasului, nu am mai auzit asa ceva! Ati primit chitanta pe cei 1600 platiti politiei ?!..
Cred ca pana la judecator, trebuie sa studieze dosarul si sa va audieze, probabil, si un procuror, care sa isi dea cu parerea cat de periculos sunteti dpdv social.. Faptul ca ati recunoscut vinovatia si ati platit paguba e ok, depinde, poate decide procurorul ca e de inteles, ca ati fost baut si ati gresit, desi, normal era sa va imprumutati, daca aveati probleme financiare.. Trebuie sa va asteptati sa puteti da peste un procuror rau, sau unul bun, nimeni nu va poate garanta asta..
Dar, aveti totusi sanse pozitive, daca ajungeti in instanta, sa va condamne cu o perioada scurta cu suspendare, si supraveghere, pe 2 ani..
Inchisorile sunt pline, si costa mai mult sa fiti incarcerat, decat liber si muncitor.. plus riscul sa va imbolnaviti in inschisoare de diferite afectiuni..
Sa va mai asteptati si sa va intrebe cum de ati avut sa platiti banii inapoi, sau erau aceiasi bani ?!.. Daca de la locul de munca puteti obtine o caracterizare pozitiva, v=ar putea ajuta, intr-o anumita masura.. depinde, repet, de procuror si ce decide acesta, in urma studiului dosarului.. Mai puteti primi si o condamnare la munca in folosul comunitatii..
Cu pagubasul ati vorbit, a primit banii inapoi ?!.. Ati incercat sa ii explicati tot, si sa il rugati sa isi retraga plangerea ??!
Ca oricum si politistii si justitia sunt ff aglomerati..
Incercati sa ganditi pozitiv, mergeti si pe la biserica, si sa speram ca totul va fi bine, DAR NU MAI BETI ATAT DE MULT, NICIODATA!!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati uitat sa ne spuneti cum i-ati dat cei 10.000 de euro in plus, in mana, singura cu el, in mana cu martor, sau altfel ?! Ideea e daca puteti dovedi ca i-ati dat acesti bani vanzatorului..
Daca ati fost amenintat, mergeti la magazinul cu articole de vantoare si pescuit, si cumparati-va LEGAL, spray defensiv cu piper, ca sa va puteti apara, si il tineti mereu in mana cand iesiti din casa sau reveniti.. Vedeti ca are o mica protectie de plastic, sub butonul de actionare, care trebuie rupta, inainte de prima utilizare! Este bun si contra cainilor vagabonzi sau a betivilor si altor specimene agresive! Este doar 14 lei.
Aveti dreptul sa cereti copii dupa orice acte, in baza art 28, din Legea 106/2018, presedintelui Asoc de propr, prin scris recom si cu conf de prim, si este obligat sa va raspunda in scris, in maxim 10 zile.. daca nu, cu copie dupa ce ati trimis si cerut clarificari, pentru stoparea si intrarea in legalitate a unor actesi fapte ilegale, si trimiteti iar la SICAP, din primarie, si asteptati raspunsul, eventual rugati sa va anunte si sa participati la controlul pe care sunt OBLIGATI SA IL FACA, ASTA ESTE MENIREA LOR! Ulterior, cele aflate va pot ajuta sa intelegeti si sa continuati rezolvarea situatiei! Daca se complica lucrurile si va simtiti mintit si inselat, apelati la ziarul "Libertatea" sau "Adevarul". Cred ca politia are in dotare SONOMETRU, incercati sa vorbiti acolo, daca pot veni sa constate nivelul zgomotelor care va deranjeaza.. Exista si aplicatie la telef mobile, dar daca ajungeti in instanta, vi se va respinge rezutatul acelei aplicatii, ca fiind "neomologat", dar daca o descarcati si constatati un nivel inadmisibil, puteti arata valoarea la politie, cand cereti sprijin!
ANAF cica s-a modernizat, intrati pe siteul lor si scrieti si intrebati. Sau la cadastru, sau la amandoua.