avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate RovoDana

Activitate RovoDana

Buna ziua!
suntem un magazin apicol autorizat in Timisoara, au venit in control cei de la Politoa Locala si ne-au solicitat REGISTUL UNIC DE CONTROL. Am rugamintea sa-mi spuneti daca este legal sa complecteze cei de la Pol. Locala in acest registru. Va multumesc.
Buna ziua
am rugamintea sa-mi spuneti cine poate semna bilantul contabil?
poate semna un contabil sau ete obligatoriu sa fie semnat de un expert contabil?
va multumesc
Buna ziua,
detin un magazin apicol si in fata magazinului am spatiu de parcare (intre carosabil si trotuar), care nu pot sa-l folosesc din cauza masinilor care parcheaza (clientii altor unitati) sub pretextul ca este spatiu public. In acest caz masinile care imi fac aprovizionarea si masinile personale nu au acces la intrarea in magazin si de multe ori trebuie sa cautam spatiu de parcare mai departe. Este greu sa cari stupii in brate pe o distanta mare, ”pentru ca spatiul este public”. Insa cu toate acestea suntem obligati sa-l intretinem- curatata zapada, maturat, adunat gunoaiele si cel mai deranjant mucurile de tigara (pentru ca asa este romanul, nu stie sa fie civilizat la el in tara).
Am gasit ”Art.143 Regulament aplicare OUG 195/2002, d) în dreptul căilor de acces care deservesc proprietăţile alăturate drumurilor publice” dar din pacate nu-l pot interpreta/intelege. Am rugamintea daca se poate sa-mi explicati ce inseamna aceasta lege sau daca exista o lege care imi este de folos.
va multumesc