avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate dany6969

Activitate dany6969

Răspuns la discuția Posibila inselaciune
Mulțumesc frumos.
Buna ziua. De curand am achizitionat un autoturism sh cu o anumita suma de bani. Am vazut masina, nu am verificat-o la service, mi-a placut si am cumparat-o de buna credinta ca este in stare tehnica f buna, proprietarul aratandu-mi mai multe facturi de la reprezentanta reprezentand valoarea pieselor schimbate in timp. #-o. Dupa ce am verificat-o la service, mare SURPRIZA :O : suma totala pentru schimbarea pieselor+manopera a fost de 2500 lei.Mentionez ca am deviz de manopera si piese. As dori un raspuns de la dumneavoastra. In acest caz cum pot sa recuperez din bani de la fostul proprietar si in ce baza legala ?Se poate numii INSELACIUNE ? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Test ADN
Multumesc frumos pentru raspuns, cat si celorlalti care au intervenit in discutie. Mai astept opinii.
Răspuns la discuția Test ADN
Da e un copil rezultat din casatorie dar...cu dubii, chiar daca are acum aproape18 ani , nu am dreptul sa stiu totusi ? Am mai aflat niste raspunsuri care ma cam pun in incurcatura, precum ca e cam tarziu...bla bla bla, ca imi trebuie un motiv plauzibil...ca e posibil ca instanta sa-mi respinga actiunea...sunt bulversat, as dorii niste raspunsuri care sa-mi dea incredere. Multumesc
Discuție Test ADN
Doresc sa fac un test ADN al copilului meu care implineste 18 ani in noiembrie 2015. Daca mama copilului nu doreste sa faca testul cum procedez. In cazul in care se dovedeste ca sunt tatal biologic,mama are dreptul in urma judecatii sa-mi ceara daune morale ? Cat costa acest test si unde se face ?